Vicces vagy ciki sztorik?
Nekem van egy csomó.
1.)suliból hiányoztam 2hetet, pótoltam a dolgokat. Tudni kell, kitűnő vagyok matekból én vagyok a tanár kedvence. Egy nagyon jó fej, fiatal srác, nem rég végzett az egyetemen. Na szoval, hiányoztam és felajánlotta, hogy beszéljük át az anyagot. Mindom rendben. Mondja, hogy 7.óra után várjam a tanári előtt. Várom, jön, mondja mwnjünk a termünkbe, mert az üres. Mondom jó. Bemegyünk kinyitja az ajtót erre 2csak ott ujjazza egymást a padon... XD
2.)kéziztünk a suliba, rosszul léptem és kifordult a térdem, (160cm vagyok és 45kg) tesi tanárom viszonylag kigyurt, szintén fiatal srác. Mondja, higy jó akkor hivja a mentőket. Fel is hívta őket, mire kiértek a mentők kivitt az ölében a suli elé ott berakott a kocsiba es eljott velem, megműtötték a lábam, utana meg ott maradt vele, aztan persze az altatotol beszeltem minden fele hülyeseget neki, közben mikor engem műtöttek, felhívta az iker tesójaz, h hozzon neki kv-t. Erre beszelgetunk nagyba, nagyjabol kiment belolem az altato, erre elsápadok, nézek rá döbbenten, felpattan, hogy mi a baj?? Mondom:-Tanárúr duplán látom magát! Ott àll az ajtóban is!! Erre elkezd röhögni és közli, hogy az az iler tesója XD akkor tudtam meg, hogy drágalátos tanárom am van egy iker tesója XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!