Ti milyen típusú autóval lennétek szívesen párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én egy 2006 Imprezával. És ti?2017. nov. 12. 15:30
1/9 anonim válasza:
Fhúúú te én egy 1969-es Dodge Chargerrel. Vennék neki ajándékba pár mély ládát bele egy autós erősítő és minden percem vele tölteném. De szép fekete lenne fehér szikszalag csíkkal.
2/9 anonim válasza:
Csakis Wartburggal, esetleg egy helyes kis Trabanttal. Nagyon izgatóak...
3/9 anonim válasza:
Mi köze egy autónak a párkapcsolathoz? Vagy az autó a párod?
4/9 anonim válasza:
A Wartburgot nem ajánlom, kedves 2-es. Nekem volt olyanom húszegynéhány éve, és emlékeim szerint olyan, mint az anyós pcsája. Nagy is, büdös is...
5/9 anonim válasza:
Anyósa válogatja, hogy nagy- e és büdös- e neki. Egyébként, ki tudja, talán még olyan is van, akinek az IFA jön be...
6/9 anonim válasza:
Én csakis egy ilyennel:
Hogy miért? Mert bizony a Pokolgépnek is ez volt az együttes-busza, és ki ne emlékezne arra a gyönyörű hangra, hogy: könkönngörögönngönngröngögögönn-grögö-gööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrögöngröngrönnn...xDDDDD
7/9 veterán vas válasza:
"autóval párkapcsolat"???
Háááát, izé, nemtom!
Az a helyzet, hogy van egy régóta "üzemelő " párkapcsolatom, és van egy autóm is, de még sosem kevertem össze a kettőt. ;)
8/9 anonim válasza:
A jelenlegi autómmal:)
Egy 92-es vw vento Usa-ra épitve azaz jetta mk3 .
Színe miatt ami piros és baràtnőm àlltal Piró a neve :D
Igaz inkàbb legjobb baràtnak írnàm le mint pàrnak :)
9/9 anonim válasza:
Ferrarival, Lamborghinivel. Ha olyan lenne, lenne párkapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!