Miért tegezik az emberek a kutyákat? -ül! -fekszik! -gyere ide -tied
Figyelt kérdés
Ha valaki annyira tiszteli az állatát akkor miért nem magázza?
-legyen szíves leülni!
-kérem feküdjön le!
-fáradjon ide!
-öné/magáé
Stb.
2017. okt. 31. 23:44
11/14 Salx Narval válasza:
Én ismertem egy félbolond vénasszonyt régebben, ő Síposúrnak hívta a kutyáját és szigorúan magázta. Az udvaron kiabált neki mindig pl Síposúr, kész a reggelije, jöjjön reggelizni! Sokáig azt hittem, hogy emberhez beszél de amikor megfenyegette, hogy kiköti gyanússá vált a dolog és belestem a kerítésen, akkor láttam, hogy egy kutyával veszekszik.:D Nem mondom, hogy gyakori eset de ilyen is van úgyhogy magázza őket nyugodtan aki akarja.:D Van egy aranyos esetem is igaz, hogy nem a magázásról. Egy kis óvodástól kérdeztem, hogy hívják a kutyádat? válasz: Kovács Picinek.:D
12/14 anonim válasza:
Ezt a kérdést helyből vagy neki szaladásból sikerült össze hozni.
13/14 anonim válasza:
Az "Ülj le!", "Feküdj le!" , lenne a tegezés, nem?
14/14 anonim válasza:
Mert a magázódás marhaság, az iskolákban is csak opcionális kommunikacios formava kene tenni, nem kotelezove.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!