Szarnom kell, de nem merek kimenni. Mit tegyek? .
Figyelt kérdés
Ki kell mennem, mert nagyon kell szarnom. De nem akarok kimenni, mert pizsamában vagyok, és botrányosan nézek ki. Vendégek is vannak nálunk, és elöttük is átkell vágnom. De félek, hogy rám nyít valaki. Nem tudom mit tegyek, segítsetek. hogy tartsam vissza?2010. máj. 29. 14:41
31/41 soldierdan válasza:
A kedves utolsó úgy látszik képtelen értelmezni a humor fogalmát...
32/41 Süle Dominik válasza:
Gratulálok öreg ennél hülyébb kérdést még nem hallottam!
34/41 anonim válasza:
Hé 28-as, pont ezt csináltam most xddfffff
35/41 anonim válasza:
Előző! Akkor ezek szerint te is olyan hülye vagy, mint én, persze csak jó értelemben. Nem buta, hanem értelmes, legalábbis remélem, de érti és szereti az jó hülyeséget. ;)
36/41 anonim válasza:
28-as voltam az előbb is meg most is.
37/41 anonim válasza:
Meg most is a 28-as vagyok. "...a jó hülyeséget..." Mindenki hibázhat időnként.
38/41 anonim válasza:
Egyedül vagyok itthon és hallottam valami zajt a másik szobából, úgyhogy beírtam gugliba, hogy nem merek kimenni a szobából. Ezt a kérdést is kiadta. Mire végigolvastam a válaszokat, rámjött a szarás és elfelejtettem, hogy nem merek kijönni a szobából, úgyhogy most szarok.
39/41 anonim válasza:
Én most szartam. Szarás közben kiszamoltam, 8 év, 6 hónap, 14 nap és 30 perc van a szarásunk között.
40/41 anonim válasza:
Szarnom kellett, poénból beírtam a google-be. Jó volt olvasgatni szarás közben ezt a sok hülyeséget. 2 éve nem volt új hozzászólás, úgyhogy gondoltam leírom, hogy milyen jót szartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!