Szarnom kell, de nem merek kimenni. Mit tegyek? .
Most mindenki más, vagy valaki kibírja valaki nem?
Az nem írtam, hogy nem bírom ki egy jó ideig "baleset" nélkül, csak szerintem az sokkal rosszabb.
én egyszer 7 órán át tudtam visszatartani a hígabbik fajtát. Elmentem a suliba reggel már éreztem, hogy nincs minden rendben. REggel 8 körül elkezdett csikarni, aztán egész hasam, gyomrom, belem már fájt. Gyógyszer enm volt nálam, tesit meg kihagytam, mert lépkek egyet és be is megy a gatyámba. Úgy volt haza megyek de inkább bent maradtam, aztán délután buszon még csak nem is ültem :( nagynehezen kibírtam, de már azt hittem elájulok mert még a busz várt 5-8 percet....
Volt egy mási keset is, akkro haza jöttem kiránduláskor, hát ne tudd meg. 30 percen át, vagy 10x akart kijönni, alig tudtam visszatartani. Visszatartottam 1x aztán jó volt 2 percig, utána megint jött. (Kirándulásról jöttünk haza) Kapuba este (11-körül) ledobtam az utazót, (vendégek is voltak, szerencsére már aludtak és szabad volt a wc) igaz rossza ajtón mentem be a hátso zárva volt így körbe kellett menni, de már tudtam, hogy kibírom, aztán trónoltam vagy 30 percig.
De volt olyan is, hogy nem bírtam ki még 45 percet, és be kellett mennem egy sörözőbe (szerencsére ismerős volt a pultos így elkértem a kulcsot és sikerült megkönnyebbülnöm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!