Szarnom kell, de nem merek kimenni. Mit tegyek? .
Figyelt kérdés
Ki kell mennem, mert nagyon kell szarnom. De nem akarok kimenni, mert pizsamában vagyok, és botrányosan nézek ki. Vendégek is vannak nálunk, és elöttük is átkell vágnom. De félek, hogy rám nyít valaki. Nem tudom mit tegyek, segítsetek. hogy tartsam vissza?2010. máj. 29. 14:41
11/41 A kérdező kommentje:
nem, mert nem a szombámba voltam, itt meg semmilyen cuccom nincs. :D
2010. máj. 29. 16:38
12/41 anonim válasza:
d.u. 2-kor pizsibe?hubazzeg. -.-"
O
13/41 anonim válasza:
nem ismered a viccet mióta it jártál a szobám szagos írd meg hová szartál Lajos . felszenteltem anyád házát szagold meg a virágvázát
14/41 A kérdező kommentje:
igen bázzéé. :D. otthon pizsire vagy órára nem futja nektek?xD.
Amugy. Lajoskor van az én névnapom is. xd.
2010. jún. 1. 21:42
15/41 anonim válasza:
Mért nem szartál egy zacskóba? Azt be tudod csavarni, kötni és így utána sem lesz büdös a szobában. Papírzsepivel meg ki tudod törölni. Az is mehet a zacsiba. Utána, mikor már tiszta a levegő, diszkréten ki tudod dobni a csomagot.
16/41 A kérdező kommentje:
ez egy isteni jó ötlet. :D
kutyazacsi :)
2010. júl. 20. 22:01
17/41 soldierdan válasza:
Még jó hogy kibirtad. Mi lett volna ha egy sárgát kellet volna dobnod ? Az elviselhetleneb
18/41 anonim válasza:
hát SZARügy érted a viccet? na midegy hopsz beszartam nyá
19/41 anonim válasza:
Ha kell, hát kell. Szerintem visszatartani rosszabb, mint pizsiben kimenni. De te tudod.
20/41 anonim válasza:
"Mi lett volna ha egy sárgát kellet volna dobnod ? Az elviselhetetlenebb."
Ezzel egyáltalán nem értek egyet! A "sárgát" ha kell, egész nap vissza tudom tartani. Egy idő után már észre se veszem, hogy kell. Viszont, ha a barna medve már nyitogatja a barlang kijáratát, görcsöl a hasam meg minden, az ezerszer borzasztóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!