Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vili bácsi már nem takarít...

Vili bácsi már nem takarít olyan jól mint Magdi néni! Hogyan mondjam meg Vili bácsinak hogy nem tartok igényt többé a szolgáltatásaira?

Figyelt kérdés

Értelmes válaszokat!

Berényi András

2010. máj. 28. 23:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Feltámadtam Magdi anyus vagyok!!Mondd meg neki Vilikém!Ha élnék akkor adnék egy pofont neked hogy miért nem vered meg Andrást!!
2010. jún. 4. 19:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia András! Kinga vagyok.

Nem is tudtam, hogy te is fennt vagy a gyakorikérdéseken.

Igazából én úgy gondolom, hogy mindenképpen meg kellene ezt beszélni vele, de nem lenne jó, ha megbántanád, elvégre ha nem is takarít túl jól, de nagy a szíve Vili bácsinak. Igaz, ennek ehhez nem sok köze van, de tudod nem lenne túl jó, ha most elküldenéd. Nincs olyan helyzetben. Nem várhatna ez egy kicsit??

2010. jún. 4. 19:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőeket nem is olvastam! Vili bácsi nagyon sajnálom, hogy ezt így kellett, hogy megtudd.

András pedig... én most tényleg ledöbbentem.

De Vili bácsi ne aggódj! Én Anrást nem így ismerem... lehet, hogy csak valaki szórakozik a nevében. Ez elég gyakran előfordul itt.

Kinga

2010. jún. 4. 19:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Vili bácsi!

észrevettem otthon hogy tiszta kosz minden!

azért akartam elmennni másik albérletbe

/Imi/

EZ JÓ VICC HÁ-HÁ

2010. jún. 4. 21:32
 15/22 anonim ***** válasza:
ugye viccnek szánjátok ezeket a kommenteket???
2010. jún. 4. 21:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Juci vagyok a szomszéd lépcsőházból. Vili bácsi itt mi szívesen látunk! Egyedül nevelem a 32 éves fiamat! Jól jönne a segítség! Dögös 70-es vagyok vörös hajjal! Garantáltan papírgalacsin-mentes övezet%! Várunk! Csók, Jucika!
2010. jún. 4. 23:59
 17/22 anonim ***** válasza:
mond neki hajolj le szappanét -lehajol- a gumikezet felnyomod neki és kész:D
2010. jún. 5. 10:32
 18/22 anonim ***** válasza:

utána meg majd zsibbadni fog a farpinája, mint nekem!

Borat

2010. jún. 5. 14:40
 19/22 anonim ***** válasza:

A párommal megbeszéltük, hogy nem tartunk otthon sört, így nincs probléma a takarítással.

üdv, Nórika

2010. jún. 5. 16:13
 20/22 anonim ***** válasza:

NÓRIKÁM!!ha visszajönnél hozzám nem lenne gondod a takaritókkal mert én takaritanék!!szeretlek mint senki mást!te és TIMIKE vagytok életem értelmei!gyertek vissza hozzám!!szeretlek titeket!!

szerető ex-férjed,MIKI

2010. jún. 5. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!