Vili bácsi már nem takarít olyan jól mint Magdi néni! Hogyan mondjam meg Vili bácsinak hogy nem tartok igényt többé a szolgáltatásaira?
Értelmes válaszokat!
Berényi András
Szia András! Kinga vagyok.
Nem is tudtam, hogy te is fennt vagy a gyakorikérdéseken.
Igazából én úgy gondolom, hogy mindenképpen meg kellene ezt beszélni vele, de nem lenne jó, ha megbántanád, elvégre ha nem is takarít túl jól, de nagy a szíve Vili bácsinak. Igaz, ennek ehhez nem sok köze van, de tudod nem lenne túl jó, ha most elküldenéd. Nincs olyan helyzetben. Nem várhatna ez egy kicsit??
Az előzőeket nem is olvastam! Vili bácsi nagyon sajnálom, hogy ezt így kellett, hogy megtudd.
András pedig... én most tényleg ledöbbentem.
De Vili bácsi ne aggódj! Én Anrást nem így ismerem... lehet, hogy csak valaki szórakozik a nevében. Ez elég gyakran előfordul itt.
Kinga
Vili bácsi!
észrevettem otthon hogy tiszta kosz minden!
azért akartam elmennni másik albérletbe
/Imi/
EZ JÓ VICC HÁ-HÁ
utána meg majd zsibbadni fog a farpinája, mint nekem!
Borat
A párommal megbeszéltük, hogy nem tartunk otthon sört, így nincs probléma a takarítással.
üdv, Nórika
NÓRIKÁM!!ha visszajönnél hozzám nem lenne gondod a takaritókkal mert én takaritanék!!szeretlek mint senki mást!te és TIMIKE vagytok életem értelmei!gyertek vissza hozzám!!szeretlek titeket!!
szerető ex-férjed,MIKI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!