Miért Habzik és miért Zöld?
Figyelt kérdés
Bementem a Konyhába és megláttam a mosdóban Spongyabobot. de segítsetek , mert valami baja van . Zöld és Habzik , nem haboztam tovább , ezért szeretnék segítséget kérni tőletek. [link] : Itt egy kép róla :(2017. aug. 27. 12:59
1/16 anonim válasza:
A tengerben élő szivacsok állattelepek, a boltban kaphatóak pedig szintetikusak. De lehet többféle színűt kapni, ha zavar az, hogy zöld, vegyél más színűt, és ha nagyon habzik, tegyél rá kevesebb mosogatószert. Ja, és ne nézd sokat a meséket a tv-ben, már nem neked való...
2/16 A kérdező kommentje:
Miért akarod elrontani a gyermekkorom ? :(
2017. aug. 27. 13:13
3/16 anonim válasza:
Hiányzik neki a háza. Gyorsan keress egy ananászt! Ott rögtön rendben lesz. :)
4/16 anonim válasza:
Veszett lett,ezért habzik.
A zöld szín pedig természetes mivel megszálta a zöld kalózszellem az egyik részben :)
5/16 A kérdező kommentje:
Nincs ananász mit csináljak :(
2017. aug. 27. 14:15
6/16 A kérdező kommentje:
Ha veszett lett akkor mit csináljak , meg ha kiakarom űzni belőle a kalóz szellemet ? :O
2017. aug. 27. 14:17
7/16 anonim válasza:
Nyugi, ne zavard meg. Nem habzik, élvez...
9/16 A kérdező kommentje:
Jajj , biztos meglátta a szomszéd nőt 😏😏
2017. aug. 28. 09:09
10/16 A kérdező kommentje:
Nem is , mert szerintem krumpli :3
2017. aug. 28. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!