Óriási szerencsém volt! Elhiszitek ezt?
Figyelt kérdés
Vígan kint ücsörészek az udvaron, árnyék, friss szellő, madárcsicsergés, idilli...
Nagyban nyomom a gyakorit telón, mellettem hideg sör, nagy lazulgatás nyári melóm befejeztével.
Még a fingot is simán eleresztettem. Nem is egyet, százat! 💨💨💨
De az utolsó becsúszott! 😱💩 Mondom magamnak, most akkorát akartam fingani, hogy egy nagy adag fos lett belőle. Megyek is vécére, hogy kiadjam magamból rendesen, szépen bebattyogok az idilli relaxálásomból, letolom a gatyát - ráhuppanok a deszkára, és nézem... ÉS NEM HISZEK A SZEMEMNEK! 😱
Nem érte el a gatyámat a fos! Megállította a hatalmas seggszőröm! Így még sosem örültem a seggszőrömnek! 😀🤗
Elhiszite ezt? 😃 Szóljatok hozzá!
2017. aug. 14. 15:52
11/17 anonim válasza:
Cseléd stílusod van, te alpári majom. :)
12/17 anonim válasza:
Jó, hozzászólok: nem véletlenül mondják, hogy az emberi hülyeség határtalan.
14/17 anonim válasza:
El. Uram, most ne nézz ide. Ez fáj.
15/17 anonim válasza:
Majd ha fényképes/videós bizonyítékkal alá tudod mindezt támasztani, majd akkor el fogom hinni. ;]
17/17 anonim válasza:
Hozzászólok! :D Ehhez nem tudok egyebet fűzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!