Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közmunkásként máshol is...

Közmunkásként máshol is lenézik az embert vagy csak nekem van ilyen szerencsém?

Figyelt kérdés
Adminsztràtorkènt dolgozok és az àllandós kolléganők szinte fàj hogy mennyire semmibe néznek. Bármi történik egyből én vagyok a hibás mert mindenről a közmunkás tehet. Nem egyszer làtom , hogy ők egész nap nem csinálnak semmit , én ha csak egy kávét főzök magamnak már le vagyok tolva , hogy nem azért vagyok alkalmazva , hogy kávézgassak.... Undorító hogy ennyire megkülönböztetnek. Màsok vannak itt az orszàgban akik hasonló cipőben jàrnak?
2017. máj. 13. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
A magyar ember kit nem néz le ? lenézi a munkanélkülit, a melóst, a közmunkást, a cigányt, a csórót, mindenkit akin van egy kis fogás. Amúgy meg nem lenézés ez, hanem rosszindulat és butaság, iq bajnokokkal dolgozol együtt.
2017. máj. 13. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
* Ha nem közmunkásként dolgoznál ott, akkor kitalálnának valami mást, csak, hogy kötöszködni tudjanak.
2017. máj. 13. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a könyvtárban is vannak közmunkások, és nálunk nincsen ilyen, mint amit te leírtál.

Ez nem munkahely, munkabeosztás, hanem személyfüggő.

2017. máj. 13. 23:04
 4/9 nemethkaroly ***** válasza:

Igen, nagyrészt mindenhol. Többször tapasztaltam. Barátom számítógép szerelő egy hivatalban rohangál oda-vissza egész nap... semmibe se veszik az alkalmazottak. Pedig az ottani nyugdíjasoknál 3x jobban képzett.

Vendéglátósnak tanultam, amikor az iskolába az ajtót felújították több helyen, és ott voltak gipszelők, gépészek, villanyszerelő és elektromos zár szerelő is.

A lányok ahogy kimentek ( 20-60 éves ) úgy néztek rájuk mint a legalja népségre. Én meg a srác biccentettünk egyet nekik, a többi meg még feléjük se nézett.

Pedig azok a nők ~ van amelyiknek az a 8 általános villog ott a sebébe, és életében felét nem kereste meg annak amit azok ott.

Ez sajnos egy trend Magyarországon.

2017. máj. 14. 00:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj hamarosan eltörlik!:D
2017. máj. 14. 06:13
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Mindig a leggyengébbet kezdik ki. Te csak határozott ideig vagy ott, ők meg határozatlan szerződéssel ugrálnak. Csak kérdés meddig, mert manapság senkinek sincs már fix helye. Amúgy meg tegyél rájuk magasról. Csináld meg a munkádat a lehető legjobban, viszont ne legyél a csicskájuk. Erről akár a munkahelyi vezetőddel is beszélhetsz. Arról nem is beszélve, hogy te az ő fizetésük töredékéért vagy ott.

Továbbra is keress munkát, ez a hely tapasztalatnak nem lesz rossz. Ha interjúra mész kötelesek elengedni. Én előre is sok sikert kívánok, hogy hamar itt tudd hagyni ezt a helyet.

2017. máj. 14. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez inkább személyektől függ, nem munkahelyi pozíciótól. Ők ilyen bunkók és kész, élvezik, hogy van, aki alacsonyabban kvalifikált, mint ők. Ez valahol azt is jelenti, hogy nekik is kisebbségi komplexusuk van, és élvezik, hogy basáskodhatnak olyanon, aki náluk is alacsonyabb pozícióban van. Szánalmas viselkedés a részükről.
2017. máj. 14. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy veszem ki a kérdésből, hogy te is ugyanazt a munkád végzed, csak kevesebbért?

Állj ki magadért, nem a főnökeid. Ebédszünet, pisiszünet stb. jár mindenkinek. Ha meg az a módi, hogy lábat kell lógatni, hát akkor mit erőlteted meg magad, dolgozz nyugisan.

2017. máj. 14. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerős szitu, 2 nagyon bunkó közalkalmazott mellett voltam fél évet, mikor lejárt a szerződésem, átmentem máshova, itt szintén közmunkásokkal ülök egy irodában, így nagyon jó, nincs megkülönböztetés, a társaság is szuper.
2017. máj. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!