Közmunkásként máshol is lenézik az embert vagy csak nekem van ilyen szerencsém?
Nálunk a könyvtárban is vannak közmunkások, és nálunk nincsen ilyen, mint amit te leírtál.
Ez nem munkahely, munkabeosztás, hanem személyfüggő.
Igen, nagyrészt mindenhol. Többször tapasztaltam. Barátom számítógép szerelő egy hivatalban rohangál oda-vissza egész nap... semmibe se veszik az alkalmazottak. Pedig az ottani nyugdíjasoknál 3x jobban képzett.
Vendéglátósnak tanultam, amikor az iskolába az ajtót felújították több helyen, és ott voltak gipszelők, gépészek, villanyszerelő és elektromos zár szerelő is.
A lányok ahogy kimentek ( 20-60 éves ) úgy néztek rájuk mint a legalja népségre. Én meg a srác biccentettünk egyet nekik, a többi meg még feléjük se nézett.
Pedig azok a nők ~ van amelyiknek az a 8 általános villog ott a sebébe, és életében felét nem kereste meg annak amit azok ott.
Ez sajnos egy trend Magyarországon.
Mindig a leggyengébbet kezdik ki. Te csak határozott ideig vagy ott, ők meg határozatlan szerződéssel ugrálnak. Csak kérdés meddig, mert manapság senkinek sincs már fix helye. Amúgy meg tegyél rájuk magasról. Csináld meg a munkádat a lehető legjobban, viszont ne legyél a csicskájuk. Erről akár a munkahelyi vezetőddel is beszélhetsz. Arról nem is beszélve, hogy te az ő fizetésük töredékéért vagy ott.
Továbbra is keress munkát, ez a hely tapasztalatnak nem lesz rossz. Ha interjúra mész kötelesek elengedni. Én előre is sok sikert kívánok, hogy hamar itt tudd hagyni ezt a helyet.
Úgy veszem ki a kérdésből, hogy te is ugyanazt a munkád végzed, csak kevesebbért?
Állj ki magadért, nem a főnökeid. Ebédszünet, pisiszünet stb. jár mindenkinek. Ha meg az a módi, hogy lábat kell lógatni, hát akkor mit erőlteted meg magad, dolgozz nyugisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!