21/32 anonim válasza:
Előtte, csakis előtte.
Utána napalmot szokás.
22/32 dvtk fan válasza:
Ha jól tudom égés közben... amiikor úgy érzed, hogy elkezdődik az égés abban a pillanatban kell elkezdeni óvatosan, apró kortyonként. De ha jól tudom nem éppen környezetbarát megoldás, mert a benne lévő szén helyetted ég el szén-dioxiddá. Sok sikert!
23/32 A kérdező kommentje:
Mivel nagyon eltérőek a válaszok, úgy döntöttem, hogy Youtube tutoriált nézek a használatáról. Köszönöm mindenkinek aki kommentált!:D
2017. jún. 30. 20:15
24/32 anonim válasza:
Ha meg akarod inni, akkor előtte fel kell forralni, mert a boltban nem tárolták hűtőben, így elszaporodhattak benne a baktériumok. :)))
Nehogy komolyan vedd!
25/32 anonim válasza:
Uhhh te hallod van neked egyántalán életed?
Egyébként valaki a családodban ivott már legalább naptejet?
26/32 anonim válasza:
Végül hogy döntöttél kedves kérdező?
27/32 anonim válasza:
Nem latjatok,hogy a HUMOR kategoriaba irt a kerdezo?
Jo poen, tetszik. :)
28/32 Wadmalac válasza:
29/32 anonim válasza:
Ha nemakarsz leégni vagy beégni előtte csakis ez nemkérdés utána már késő! Strandolás kőzben meg a többi ember elött fogsz beégni ahogyan iszod és ugy röhgnek ki mint én a kérdésedet :-D Nagyon jól sikerül ez a vicc
30/32 anonim válasza:
Inni nyersen sehogy. Kizárólag sűrített naptejkrém, gyümölcsös naptej-joghurt, napsajt, illetve naptejföl formában feldolgozva fogyasztandó. A nyers naptej fogyasztása veszélyes és tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!