Akkor is érvényes a házasság, ha fanyalogva mondok igent?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 17:00
31/36 A kérdező kommentje:
nem a házasságra kértem megerősitést, hanem csak a szerződés érvényességére, hogy valóban érvényes lesz e akkor is ha utólag a videón visszanézzve látszik a fanyalgásom.
a házsasság megerősitésére nekem kiváló és megfelelő megerősítés maga a pénz.
2017. máj. 22. 14:29
33/36 A kérdező kommentje:
ne láttál még ronda nőt, ezért nem tudsz elképzelni fanyalgást.
2017. máj. 22. 14:39
34/36 anonim válasza:
Bocs, de akkor nem venném el, ha ronda... Te egy végtelenül elkényesztetett nőszemély vagy.
35/36 anonim válasza:
Mellesleg szerintem van annyi esze ennek a pasinak, hogy gondoskodik arról, hogyha történne valami vele, akkor te ne kapj semmit sem. És ez sohasem fog kiderülni, csak akkor. Te csak azt hiszed, hogy majd neked jár valami..
36/36 A kérdező kommentje:
de akkor már a rondaságát se kell elviselni. nekem elég ha csak addig fizet míg néznem kel.
2017. máj. 22. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!