Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akkor is érvényes a házasság,...

Akkor is érvényes a házasság, ha fanyalogva mondok igent?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 17:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Hímr*ngyó, elírtam bocsánat.

A tényen nem változtat, hogy egy nyafogó senkiházi a kérdező.

2017. máj. 21. 22:03
 22/36 A kérdező kommentje:
sem sikeresebb mint én. hasonló érdekházassággal szerezte korábban a vagyonát.
2017. máj. 21. 22:04
 23/36 anonim válasza:
100%

Nevezzetek maradinak, de nekem egy életem van. Cseréljem el a lelkem a pénzre, mikor ugyanabba a földbe kerül a rózsadombi polgár és a csóró hajléktalan? Bocs, de inkább élem úgy az életem, hogy megélek mindent, nem adom el magam. Ha neked a ronda nő jut, de tele a zsebed... szíved joga, de ne feledd, a pénz elfogyhat, elhagyhat mielőtt élvezhetnéd a jót. Akkor hogy nézel tükörbe?

Van egy vicc is - hogy döntsd el megeszed a halom trágyát egyedül (csúnya nő - de mivel gazdag, mindezt egy aranytálról csipegeted), vagy a barátaiddal megosztod a habos tortát (snassz tányéron osztozhatsz egy bomba nővel több palival, ha olyan az erkölcsi tartása)

2017. máj. 21. 23:57
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok benne biztos, de szerintem akkor is érvényes, ha közben rágózol és egy kamion rakománya ráborul az egyik lábadra, miközben a menyasszonyodat hátulról egy bakkecske csorda részesíti nemi örömökben, feltéve persze ha kimondod az "igen"-t.
2017. máj. 22. 08:05
 25/36 Pancseszka válasza:
0%
Én szerelmi házaságban élek! De aki pénzért megy hozzá pasihoz akkor mi van???? Sok ronda nö is megtenné csak azok nem kellenek!!!! Megnézném én a válaszolokat :) mit ítélkeztek!!! Az igen az igen érvényes a házasság!!! Puszi ha ennyi pénzed lett a házassággal vezesd rá hogy megcsaljon akkor nem fog téged b....ni és vehetsz egy vibrit utazz élj szorakozz !!! Ha már igy van probáld a magad javára forditani a dolgokat!!
2017. máj. 22. 10:36
 26/36 A kérdező kommentje:
na végre egy földi halandó. eddig csak mindenféle szentek mászkáltak itt.
2017. máj. 22. 12:31
 27/36 anonim válasza:
100%
Te beteg vagy.... Ha nem tetszett minek kezdtél vele? Bocs, de ez a szánalmasság tetőfoka...
2017. máj. 22. 13:56
 28/36 A kérdező kommentje:

a pénz miatt de szerintem ezt már leírtam.

bár lenne valami nemesebb indokom de sajnos nincs.

2017. máj. 22. 14:08
 29/36 anonim válasza:

Mondjuk én a korábbi kommentemben sem ítélkeztem, de nem vagyok meglepődve, hogy ennyire anyagiasak lettek az emberek. Mindenki azt nézi, hogy a másik hol tart hozzá képest. Csak azt nem értem, ha gazdag, de csúnya nőt/férfihez akar elvenni/hozzámenni, miért kér itt megerősítést, illetve nem találna gazdag de szép/jóképű nőt/férfit? Nem lehet, hogy Te sem vagy hű de szép?

Aki pedig szerelemből házasodott, de megérti az anyagias indíttatásod, Ő miért nem a pénzes társat kereste? Mert bizony ellentmondásos az, hogy Te boldog szerelmes házasságpártiként, a számító, haszonlesőt erősíted lélekben. Amúgy tökmindegy mi az emberek véleménye, a lényeg az, hogy a mai világban már rég nem az a mérce, mint volt a szüleink idejében, akik 18-20 évesen elmentek egy albérletbe, hogy néhány éven belül nagycsaládosok legyenek. Mára mi maradt ebből? 2-3 gyerek több apától, a férfi eléri 40 évesen a biztosnak tűnő egzisztenciát és otthagyja az asszonyt, vagy a 40-hez közelítő feleség unja a banánt és a kis izgalomért leáll egy huszonéves dugógéppel...

2017. máj. 22. 14:09
 30/36 anonim válasza:
Szerintem nem kellenes házasodnod.. A másik pedig, hogy saját magad ura legyél, és ne azt vár el, hogy a párodnak legyen pénze, hanem neked legyen pénzed, amiért te dolgozol. Sajnos ehhez fel kell nőni, és láthatóan te még nem vagy ehhez elég felnőtt.
2017. máj. 22. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!