Vannak itt olyanok, akik kizárólag csak röhögni járnak ide az oldalra?
Tehát a GYK humoros oldala az, ami idevonzza őket. Esetleg popcorn-t, kólát is fogyasztotok, miközben olvassátok a kérdéseket, válaszokat?
Én is aláírom, a GYK tényleg olyan sokszor, mint egy jobb fajta kabaré. Most is könnyes a szemem, annyit röhögtem egyes válaszokon - ez juttatta eszembe a kérdés feltevését. Vannak így rajtam kívül mások is?
Én is szoktam jókat röhögni. Az eddigi kedvencem a "hogyan mondjam el a srácnak akivel 3 hónapja együtt élek, hogy az exbarátomtól van egy lovam és rá megy el a fizetésem fele?".
A mai gyöngyszem az volt aki jogorvoslatot keres arra, hogy a templomi esküvő után hogy kérheti vissza az egyházadót. 😂😂😂
Ti eddig melyik kérdésen szórakoztatok legjobban?
Hogyan mondjam meg a kollegámnak, hogy szerelmes vagyok belé?
Ez és a nőgyűlölős/férfi pukkasztós, pisis, jogorvoslatos kérdések ma oltáriak.
Ennyi szerencsétlent egy rakáson!
Vannak itt olyanok, akik NEM kizárólag röhögni járnak ide? :D
Nekem amúgy kedvencem a párkapcsolatos, szexuális, meg az ezós kategória, ezekben tenyészik a legtöbb értelmi fogyatékos és troll, ezeken lehet a legjobban röhögni :D
en is segitek ha tudok, de valoban van amikor csak a poen miatt jarok erre.
Aranybanya, nem egy kerdesbol lett hotpage postom 9gagen :D:D:D
Igen, én. :D Nyilván ha olyan kérdést tesznek fel, ami értelmes, és kompetensnek érzem magam a válaszadásban, akkor normális választ írok, de a legtöbb kérdés röhejes. :D
A kedvencem amúgy nekem is a húsos-csontos, az a kérdés már legenda.
Persze, hogy röhögni járok.
Elég csak benézni az üzleti topikba, vagy a társkeresésre. máris potyognak a könnyeim a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!