Vannak itt olyanok, akik kizárólag csak röhögni járnak ide az oldalra?
Tehát a GYK humoros oldala az, ami idevonzza őket. Esetleg popcorn-t, kólát is fogyasztotok, miközben olvassátok a kérdéseket, válaszokat?
Én is aláírom, a GYK tényleg olyan sokszor, mint egy jobb fajta kabaré. Most is könnyes a szemem, annyit röhögtem egyes válaszokon - ez juttatta eszembe a kérdés feltevését. Vannak így rajtam kívül mások is?
:O
Lehet, ezt az oldalt komolyan venni? Bármelyik kategóriáját is nézzük?
:D
én szeretném elhinni hogy ez az oldal ugyanaz mint 10 éve..de NEM! nagyon nem.
tele trollokkal, és sztem a legtöbb felhasznalo tizenéves.
sajnos felhígult, és évről évre rosszabb.
neked gratulálok azért hogy más emberek nyomorán ilyen jóízűt nevetsz...
26/F
Kikérem magamnak, sok idősebb is idejar röhögni.
44N
#3 Félreértesz, én is nagyon sokszor adok segítő válaszokat az arra érdemes embereknek, és át tudom érezni, ha valakinek bánata van. De ezeken kívül annyi hülyeséget lehet itt olvasni, hogy nem lehet röhögés nélkül kibírni. Van, hogy valaki csak betrollkodik valamit, de olyan is, hogy szimplán csak bődületes butaságot ír. Változó.
Tehát én nem csak nevetni járok ide, de a jókedv garantált szinte mindig, amikor itt vagyok:)
Egyszer lefordítottam egy kibaxott hosszú receptet, mert alapvetően segítőkész vsgyok, de még egy köszi válasz sem jött.
A síró fiukakon is jót lehet rohogni, páran írnak naponta ugyanazt.politika és ezo rovat rohelyes, az állat részlegén van pár normális talán, és akinek tényleg segítség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!