Vámpir vagyok.315 éves. Van kérdésed?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 11:17
51/61 anonim válasza:
Hol elsz??? Mert ha tenyleg vámpir vagy akk talakozunk .... Mar reg vartam egy ien pillanatra :D nagyon orulnek neki ..
52/61 anonim válasza:
Sok hülye 14 éves lány... JAJ EDWARD GYERE HARAPJ MEG Ó IGEN DE JÓ LESZ MAJD NEKEM ÉN VÁMPÍR LESZEK :D Nőjetek már fel... hisztis kvák...
54/61 anonim válasza:
Ennyit hülyét egy rakáson már régen láttam.
55/61 Mómóka16 válasza:
Látot már téged egy orvos?Nagyon szánalmas vagy menj el egy elmegyógy intézetbe mert te beteg vagy az tuti . Vámpirok nem léteznek tutira .Ez egy nagy vicc és igy akarod fel kelteni az emberek fgyelmét. De én nem veszembe ezt a mesét bizonyitottan tény hogy vámpirok nem léteznek bocsi de ez az igaság. Ugy hoyg ezt be nézted. Tutira hoyg egy kis fiatal tinédzser vagy aki fel akarja kelteni a hiszékeny emberek figyelmét. Inkáb gondolkoznál mielöt ki irsz ilyen baromságokat tényleg nagyon szánalmas vagy .
56/61 zsofi.lili válasza:
315 éves létedre hány évesnek nézel ki?
Volt már valaki aki kérte hogy "változtasd át"?
Hogy bírod ezt a sok évet?
Van úgy mond "társad"?
Jó az ha valaki "vámpír"?
57/61 Németh Tiborr válasza:
Ha tènyleg vàmpìr vagy gyere el ès vàltztass àt
Facebook:tibus nèmeth
E-mail:tibussss@gmail.com
58/61 vir_g17 válasza:
Hogy válhatok vámpírrá?Ezt kérlek írd le nekem itt üzenetben.
59/61 arcry4 válasza:
Teso pszihológus látott már?
Szerintem álj le a piával és a kemény drogok-al, és járj be matek órára kis 10 éves csávó nem vagy vicces. (megtanulhatnál írni és az LSD
vewszélyes drog halucinálsz töle vágod? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!