Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-16 éves lányok?! (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-16 éves lányok?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Milyen nektek az "álompasi"?

Úgy értem hogy külső-belső tulajdonságok közül mik a legfontosabbak nektek?

2011. jan. 30. 18:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Álompasi?

hmm...

2-3 évvel idősebb, félhosszú haj, magasabb nálam, de nem sokkal. Nem duci, de ne is essen le róla a gatya. Kicsit izmos (bírjon el), de ne legyen agyongyúrt. Okosabb nálam, intelligens, kedves. Ne akarjon mindenhol a képemben mászkálni, de éreztesse, hogy ott van.

Azt hiszem, ilyen:D neked??

16l

2011. jan. 30. 18:21
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát én inkább az "álomcsajt" tudnám megfogalmazni, lévén fiú vagyok:D
2011. jan. 30. 18:23
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekm van egy álompasim...vagyis aki tetszik...

Ő kb ilyen tulajdonságokkal rendelkezik..:

Kinezet: Szökés barna haj, zöldes szemek..., focizik(sportos a testalkata)

Belső tulajdonságai (sajnos erröl nem sok mindent tudok irni hisz nem ismerem...ANNYIRA...:D), na de kedves, aranyos, félénkebb és szeret sportolni, mozogni...jah és jó tanuló...Ezek az Én meglatasaim erről a bizonyos valakirol de persze ez az Én izlesem...

2011. jan. 30. 18:25
 4/17 anonim ***** válasza:
akk az álomcsajt írd le:D
2011. jan. 30. 18:30
 5/17 A kérdező kommentje:
Háát: a hajszín az tök mind1, csak álljon jól neki, legyen szép arca, nem kell h topmodell legyen, de azér ne legyen nézzen ki valahogy:), legyen kedves, aranyos és le legyen túl unalmas...nagyjából ennyi sztem
2011. jan. 30. 18:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Hol laksz?:)
2011. jan. 30. 19:10
 7/17 Mentifantezsvér ***** válasza:
hú...hát :D konkrétan a hajszín szemszín mindegy..a lényeg h az összkép jó legyen :D félhosszú haja legyen, ne legyen anorexiás de dagi sem, legyen vicces és olyan aki mindíg jó hangulatot tud csinálni az emberek közt :D jha és legalább olyan dilis legyen mint én :D 16/L
2011. jan. 30. 23:27
 8/17 anonim válasza:
A külső meg fogja az ember! És a belső pedig meg tart!
2011. febr. 1. 18:10
 9/17 anonim ***** válasza:

1-2 évvel legyen idősebb :D tájékozott,intelligens magasabb mint én, kicsit legyen izmos, de ne agyongyúrt állat, barna haj,szem,sportos, hűséges,őszinte, szeressen és éreztesse hogy fontos vagyok neki, de ne másszon az arcomba és ne nyomuljon (értse,hogy miaz hogy nem) és ne legyen túl féltékeny és legyen vicces :D

14L

2011. febr. 1. 18:13
 10/17 anonim válasza:

Hát...

nekem az ideális pasi legyen:

2-4évvel idősebb,

magasabb mint én (160felett),

haja szerintem nem lényeges , szeme sem annyira , de imádom ha valakinek barna a szeme(sötét),

helyes arca legyen ,

testalkata legyen átlagos, vagy szálkás ..

normális, udvarias ,

legyen humora, és jól lehessen vele magad érezni ,

ne nagyon legyen féltékeny típus..

(bmx-es srácok,és a focisták a kedvenceim:))

15/L

:D

2011. febr. 1. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!