Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Milyen nektek az "álompasi"?
Úgy értem hogy külső-belső tulajdonságok közül mik a legfontosabbak nektek?
Álompasi?
hmm...
2-3 évvel idősebb, félhosszú haj, magasabb nálam, de nem sokkal. Nem duci, de ne is essen le róla a gatya. Kicsit izmos (bírjon el), de ne legyen agyongyúrt. Okosabb nálam, intelligens, kedves. Ne akarjon mindenhol a képemben mászkálni, de éreztesse, hogy ott van.
Azt hiszem, ilyen:D neked??
16l
Nekm van egy álompasim...vagyis aki tetszik...
Ő kb ilyen tulajdonságokkal rendelkezik..:
Kinezet: Szökés barna haj, zöldes szemek..., focizik(sportos a testalkata)
Belső tulajdonságai (sajnos erröl nem sok mindent tudok irni hisz nem ismerem...ANNYIRA...:D), na de kedves, aranyos, félénkebb és szeret sportolni, mozogni...jah és jó tanuló...Ezek az Én meglatasaim erről a bizonyos valakirol de persze ez az Én izlesem...
1-2 évvel legyen idősebb :D tájékozott,intelligens magasabb mint én, kicsit legyen izmos, de ne agyongyúrt állat, barna haj,szem,sportos, hűséges,őszinte, szeressen és éreztesse hogy fontos vagyok neki, de ne másszon az arcomba és ne nyomuljon (értse,hogy miaz hogy nem) és ne legyen túl féltékeny és legyen vicces :D
14L
Hát...
nekem az ideális pasi legyen:
2-4évvel idősebb,
magasabb mint én (160felett),
haja szerintem nem lényeges , szeme sem annyira , de imádom ha valakinek barna a szeme(sötét),
helyes arca legyen ,
testalkata legyen átlagos, vagy szálkás ..
normális, udvarias ,
legyen humora, és jól lehessen vele magad érezni ,
ne nagyon legyen féltékeny típus..
(bmx-es srácok,és a focisták a kedvenceim:))
15/L
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!