Szlovákiában élnek jetik?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy Ausztriában már jetimentesítették az ország 98%-át, és úgy tűnik, a maradék területen is max 3-4 jeti élhet. Szlovákiában mi a helyzet? Csak mert oda megyünk síelni és nem szeretem a meglepetéseket... :$2010. máj. 8. 17:29
12/16 anonim válasza:
Miért félsz a Yeti től??? Nem tudtad hogy te is az vagy? Szlovákiában élnek a legtöbben, lesz ott pár rokonod :)
13/16 A kérdező kommentje:
ezektől is félek: http://www.youtube.com/watch?v=YA49Fzes0Ek
2010. máj. 19. 16:14
14/16 anonim válasza:
ehhe tuti szlovákul volt az a másik cím? :D csak mert szerintem cseh volt :D
Egyébként tényleg élnek de nagy részüket sikerült megszelídíteni, úgyhogy most ők cipelik fel a sízők síleceit
15/16 szexiboj válasza:
Kamu a kérdés is :DDD xDDD
Egyébként a magyaroknak volt jobb dolguk is 1978- ban, mint a jetimentesítés -.-'
Jeti létezik, de csak nagyon kevés. És nem azt kell elképzelni, hogy három méteres, fehér bundás Csubakka, csak magas ember, aki alkalmazkodott a hegyi életmódhoz és nem borotválkozik >.<
A primitív életmódja miatt már az eszét se használja, csak a túléléshez, ezért mondják, hogy 'buta' és ezért nem gondolják embernek.
16/16 a_maestro_főnök válasza:
ha 2% 4 akkor 100% 200 db jeti ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!