M@x kérdése:
Az Anunnakik itt élnek alattunk. Ha jön a Nibiru ( Más néven Marduk, Planet X, Nemezis) akkor ők azt megállítják, mert ez az egyetlen lakható bolygó számukra, ugye?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 19:14
1/22 anonim válasza:
Nem tudom,mit szedsz,de jobb,ha leállsz róla,mert teljesen tönkrevágja az agyadat.
2/22 anonim válasza:
Alattam Rózsika néni lakik,nem tudom,ő annunaki-e,de a Nibirut nem tudja megállítani,arra mérget veszek!
3/22 anonim válasza:
nem élnek alattunk anikukik és a niburu sem jön
4/22 anonim válasza:
Ne fog jönni Nibiru, mert már szabad szemmel is látható lenne egy kis pont, vagy legalábbis nagyobb távcsővel már nagyon lehetne látni.
Pánikkeltés az egész, semmi több.
6/22 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy májusban lesz látható.
2011. márc. 12. 19:23
7/22 anonim válasza:
én is olvastam, hogy májusban látható lesz, olyan 2-3 éve kb
8/22 anonim válasza:
Ha öt és fél évesnél idősebb vagy, akkor ez nagyon ciki.
Ha fiatalabb, akkor csak kicsit
9/22 A kérdező kommentje:
12 vagyok.
2011. márc. 12. 19:33
10/22 anonim válasza:
A második válasz nagyon nagy volt. Rég röhögtem ilyen jót! :) Kedves Kérdező! Túl sok időd van felesleges dolgokon agyalni. De szerinted az Annunakik, ha meg tudnak állítani egy bolygót, mert olyan szuper képességekkel rendelkeznek, lennének olyan kedvesek és átengednék nekünk a felszínt míg ők alattunk éldegélnének? Igazán szimpatikus, önfeláldozó nép ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!