Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az Anunnakik itt élnek alattun...

M@x kérdése:

Az Anunnakik itt élnek alattunk. Ha jön a Nibiru ( Más néven Marduk, Planet X, Nemezis) akkor ők azt megállítják, mert ez az egyetlen lakható bolygó számukra, ugye?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 19:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek :D
2011. márc. 12. 19:35
 12/22 anonim válasza:
42%
Igazából senki sem tudja mi folyik kint a világűrbe, hisz olyan távolságok vannak amit mi emberek nem nagyon tudunk itt a Földön ezen az inteligenciával felfogni. Lehet, hogy van olyan bolygó lehet nincs... Lehet, hogy lesz valami nagyobb katasztrófa lehet nem... Nem ismerjük a jövőt..Senki nem ismeri. Csak tapogatunk a sötétbe, szó szerint.. De az is lehet, hogy néhány ember már többet tud mint kellene..:)
2011. márc. 12. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
a kutatók régóta feltételezik, hogy van egy 10. bolygó a naprendszerünkben, de a földközelébe 100% hogy nem fog jönni...
2011. márc. 12. 19:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Elméletileg 2036-ra ér ide valami kisbolygó. Hogy az e a Nibiru, azt nem tudom. És, hogy mi lesz a jövőben nem tudni, sajnos nem vagyunk időutazók...
2011. márc. 13. 14:44
 15/22 Bartichello válasza:
Én úgy olvastam a Nemezisről hogy ez a mi napunknak egy testvér bolygója. Fehér törpe állapotban lévő nagy sűrüségű bolygó, mely körül rengeteg aszteroida kering. A az elmondások szerint, meg az állítólagos maja naptár szerint ez a bolygó fog majd ide érni. Azért nemezis mert a körülötte lévő rengeted aszteroida beérve a mi naprendszerünkbe a bolygók gravitácioja miatt le fognak vállni. Most az hogy pont a földbe csapódnának ezek, hm nem tudom. De mindenkép érdekesnek tartom ezt az elméletet. Persze remélem sosem ér ide ez a bolygó, az meg a másik hogy még mindig nem tudják bizonyítani hogy hol van.
2011. máj. 2. 20:16
 16/22 anonim válasza:
Kedves kérdező. Valóban élnek alattunk a Föld mélyén, a sarkvidékeken Idegenek, aki egy kicsit utána jár, az ezt tudja. Bár azt nem tudom, hogy az emberi faj tanulmányozásán kívül mi a céljuk, de biztos vagyok benne, hogy nem hagynák, hogy az ő életük is veszélybe kerüljön, így nem hinném, hogy bármilyen aszteroida, a Nibiru vagy egy esetleges atomkatasztrófa érje a Földet. Efelől megnyugodhatsz. :)
2012. márc. 10. 22:03
 17/22 anonim ***** válasza:

Na, akkor mégegyszer. Nem élnek alattunk senkik. Nem létezik a Nibiru. Ha esetleg mégis, nem fog ideérni, mivel a bolygók nem szoktak koslatni csak úgy össze-vissza. ha 3600 évente tömeges kihalás lenne, akkor mit keresünk itt?

Ha a bolygó közeledne, már valahol a Mars pályája körül járna. Tegnap néztem a Marsot, Jupitert teleszkóppal, egyéb bolygót nem láttam. És amennyire tudom, az a több MILLIÓ egyéb amatőr csillagász sem. Ugye nem képzeled, hogy ezeket is mind lefizették? :)

És végül: A MAJÁK NEM JÓSOLTAK VILÁGVÉGÉT. Ezt a mondatot sokszor olvasd el. Nem ér véget a naptáruk, sohasem ér véget, mivel éppen ugyanúgy ciklikus, mint a Gergely-naptár. A mi naptárunk sem ér véget december végén, hanem hopp, jön a január. Mégse halunk ki évente. A maják naptára is éppen ugyanezt csinálja. Véget ér egy évciklus, és hopp, jön a következő. 12.akármennyi helyett 13.0.0.0-át fogunk írni. Aztán halad tovább, mint ahogy eddig is tette. Az, hogy ők hosszú ciklusban számolnak, semmitsem jelent. És ha én kitalálok egy naptárt, ami 10 millió Nap-körüli ciklusban számolja az időt, akkor minden 10 milliomodik évben elpusztul a világmindenség?...

2012. márc. 11. 08:39
 18/22 anonim válasza:

Sir Butcher... Most erre mit mondjak?

Majd meglátod... :)

2012. ápr. 8. 20:34
 19/22 anonim ***** válasza:

„ Nem élnek alattunk senkik“

-biztos ez? a mitológiák nem erről tanúskodnak

„Nem létezik a Nibiru. „

-azt nem tudom hogy mi a neve, de szerintem nagyon is létezik egy különleges, ősi bolygó ... talán a Nap ikertestvére (?!)

keressetek és találni fogtok (!!!) ismerjétek meg az igazságot és szabadokká fogtok válni (!!!)

a „rábeszélőgép“ (ál)igazságait hagyjátok a fenébe és kezdjetek el a saját fejetekkel gondolkodni

meg fogtok lepődni, ha megtaláljátok az igazságot

az igazságot keressétek, ne azt, amit mások igazságnak mondanak (mert lehet, hogy azok kötelek a kezeiteken-lábaitokon)

ott van mindennek a gyökere az ősi időkben

vetették az ősi időkben, de ma is áll

a Föld erről szól - semmi másról

2012. aug. 22. 01:47
 20/22 anonim ***** válasza:

a rábeszélőgépet úgy alakították ki, hogy gyűlöljétek meg a saját szabadságotokat (mindent, ami méltóság és érdem)

mindent meg lehet érteni: nem érzelmi állapotokról, nem hitekről van itt szó, nem kundalini-beavatásról, nem gnosztikus vallásról van itt szó, nem csakrákról, nem hitvallásokról, nem pokolról és nem mennyországról...

...hanem az igazságról

első az igazság (megismerése), a fentebb leírtak csak ennek torzabb változatai

értelemmel keressétek (és talán megtalálhatjátok)

értsétek meg az ősi időket és meg fogjátok érteni a jelent is

nincsen semmi új a nap alatt

2012. aug. 22. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!