Az Anunnakik itt élnek alattunk. Ha jön a Nibiru ( Más néven Marduk, Planet X, Nemezis) akkor ők azt megállítják, mert ez az egyetlen lakható bolygó számukra, ugye?
Na, akkor mégegyszer. Nem élnek alattunk senkik. Nem létezik a Nibiru. Ha esetleg mégis, nem fog ideérni, mivel a bolygók nem szoktak koslatni csak úgy össze-vissza. ha 3600 évente tömeges kihalás lenne, akkor mit keresünk itt?
Ha a bolygó közeledne, már valahol a Mars pályája körül járna. Tegnap néztem a Marsot, Jupitert teleszkóppal, egyéb bolygót nem láttam. És amennyire tudom, az a több MILLIÓ egyéb amatőr csillagász sem. Ugye nem képzeled, hogy ezeket is mind lefizették? :)
És végül: A MAJÁK NEM JÓSOLTAK VILÁGVÉGÉT. Ezt a mondatot sokszor olvasd el. Nem ér véget a naptáruk, sohasem ér véget, mivel éppen ugyanúgy ciklikus, mint a Gergely-naptár. A mi naptárunk sem ér véget december végén, hanem hopp, jön a január. Mégse halunk ki évente. A maják naptára is éppen ugyanezt csinálja. Véget ér egy évciklus, és hopp, jön a következő. 12.akármennyi helyett 13.0.0.0-át fogunk írni. Aztán halad tovább, mint ahogy eddig is tette. Az, hogy ők hosszú ciklusban számolnak, semmitsem jelent. És ha én kitalálok egy naptárt, ami 10 millió Nap-körüli ciklusban számolja az időt, akkor minden 10 milliomodik évben elpusztul a világmindenség?...
Sir Butcher... Most erre mit mondjak?
Majd meglátod... :)
„ Nem élnek alattunk senkik“
-biztos ez? a mitológiák nem erről tanúskodnak
„Nem létezik a Nibiru. „
-azt nem tudom hogy mi a neve, de szerintem nagyon is létezik egy különleges, ősi bolygó ... talán a Nap ikertestvére (?!)
keressetek és találni fogtok (!!!) ismerjétek meg az igazságot és szabadokká fogtok válni (!!!)
a „rábeszélőgép“ (ál)igazságait hagyjátok a fenébe és kezdjetek el a saját fejetekkel gondolkodni
meg fogtok lepődni, ha megtaláljátok az igazságot
az igazságot keressétek, ne azt, amit mások igazságnak mondanak (mert lehet, hogy azok kötelek a kezeiteken-lábaitokon)
ott van mindennek a gyökere az ősi időkben
vetették az ősi időkben, de ma is áll
a Föld erről szól - semmi másról
a rábeszélőgépet úgy alakították ki, hogy gyűlöljétek meg a saját szabadságotokat (mindent, ami méltóság és érdem)
mindent meg lehet érteni: nem érzelmi állapotokról, nem hitekről van itt szó, nem kundalini-beavatásról, nem gnosztikus vallásról van itt szó, nem csakrákról, nem hitvallásokról, nem pokolról és nem mennyországról...
...hanem az igazságról
első az igazság (megismerése), a fentebb leírtak csak ennek torzabb változatai
értelemmel keressétek (és talán megtalálhatjátok)
értsétek meg az ősi időket és meg fogjátok érteni a jelent is
nincsen semmi új a nap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!