Szlovákiában élnek jetik?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy Ausztriában már jetimentesítették az ország 98%-át, és úgy tűnik, a maradék területen is max 3-4 jeti élhet. Szlovákiában mi a helyzet? Csak mert oda megyünk síelni és nem szeretem a meglepetéseket... :$2010. máj. 8. 17:29
1/16 anonim válasza:
Yeti Nepálban és Tibetben él. Szlovákiában maximum Škoda Yetivel találkozhatsz.
2/16 anonim válasza:
Nem de ott lakik a rézfaszú bagoly
3/16 anonim válasza:
hehe :D Yetik..még be is akartam venni ;)
Részfaszú bagoly xD
4/16 anonim válasza:
Persze és te vagy benne a legnagyobb xD
5/16 anonim válasza:
nem mert a rézfaszú bagoly megöli a jetit.Természetes ellensége.
6/16 anonim válasza:
Magyarországon is él yeti,egy régi népdalban is megemlítik:
8/16 A kérdező kommentje:
Magyarországon is élt jeti, persze, de 1978-ban volt egy jetimentesítési program amelysorán mind a 386 db-ot befogták és Tibetbe ill. nepálba vitték. Az "itt jön a yeti" c. dal is ekkor született.
2010. máj. 9. 16:10
9/16 anonim válasza:
Hát peeersze, hogy vannak jetik Szlovákiában. Nézd meg az SNS-t, az tele van velük.
10/16 A kérdező kommentje:
utánanéztem, és úgy tűnik a részfaszú bagyoly és a jeti párharcáról épp most készül egy film, a 'Jetik VS Rézfaszúak' (eredeti szlovák címe: Jetováňí versá Kupropený)
2010. máj. 12. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!