Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ti is tartottatok már panelban...

Ti is tartottatok már panelban sertést?

Figyelt kérdés
eddig tanyán éltem, de el kellett költöznöm, második emeleten lakom, Békéscsabán, nos, a szomszédoknak nem mondtam, de magammal vittem a 8hetes malackámat, berendeztem neki egy szobát, a szagán kívül nem aggaszt, fürdetem minden nap, a székletet pedig speciális helyen tárolom, majd leviszem, de előbb utóbb félek,hogy szólni fognak miatta.
2017. febr. 2. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak tengeri malacot .
2017. febr. 2. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
azt énis, csak ez egy picit nagyobbra nő, szerinted ha mondjuk mázsa fölött lesz attól még maradhat?
2017. febr. 2. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Láttam én már panelban marhát , tehenek meg disznót is, de patkány, tyúk, liba, sőt féreg is előfordul.
2017. febr. 2. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tyúkokat tartok a harmadikon Újpesten. Nem zavar senkit. Ellátom friss tojással az egész tömböt. A trágyát meg liftel leviszem. Viszont a kakast nem bírták mert korán kukorékolt ezért le kellett vágnom. Idővel szeretnék gyöngytyúkokat is és kacsát
2017. febr. 2. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:
örömmel olvasom, akkor ez nem olyan furcsa..
2017. febr. 2. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vicces, hogy a tanyán élőket így gúnyolod.

A panelban élőkön sem szép gúnyolódni, nyilván sokan szeretnének kertes házat.

Egyébként, valószínűleg cigány vagy, ha ezzel viccelődsz.

Cigányok tényleg tartottak panelban disznót, ez nem vicc.

Kérdező, ugyan nem panelban, de városban így intézik a rokonaid a valóságban.: [link]

:-)

2017. febr. 2. 21:52
 7/8 Wadmalac ***** válasza:
Erre nem tudok referálni, de disznóvágást láttam már panelban. BME kolesz, "Dezsónek meg kell halnia" disznóvágós buli.
2017. febr. 3. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Van egy román filmszatíra amelyben egy panelban vágnak disznót,még cheausescu rémuralma idején,amikor mindent be kellett szolgáltatni.
2017. febr. 4. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!