Az igaz, hogy ha kólát iszok tejjel, akkot mutánsá változok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 19:08
1/13 anonim válasza:
Egy mutánsá aki úgy fossik hogy felhajtó erőt generál és a háztetőig futja az anyag.
3/13 anonim válasza:
Csak rosszúl lennél és hánynál !
4/13 anonim válasza:
mutánsá ? haha XD hány éves vagy hogy ilyeneket kérdezel ? Nem tudom ismered A youtubos Szandit vagyis aki régebben youtubozott megitta a kólát tejjel semmi baja én is ittam már és még nem vagyok mutáns
5/13 anonim válasza:
Pedig ez igaz!!! Most megiszod és néhány év mulva mutálni fog a hangod.
6/13 anonim válasza:
Nem-nem, igyál ki egy literes felrázott Pepsit, aztán rögtön nyelj le utána egy Mentos-t. ;]
7/13 dq válasza:
Mutánssá, két s-sel. (csak mert #1 és #4 is elrontotta)
8/13 anonim válasza:
a hang az más és megint más mint akinek a teste mutálódik meg amúgy leszarom van egy mondás az élet szar utánna meghalunk !
9/13 anonim válasza:
Olyan lennél, mint Hulk, csak Hungos.... zöld, kigúvadó szemekrettentő szélgörcsök
10/13 anonim válasza:
4 válaszoló vok utolsó szerintem is. 7-es éngem miért javítasz ki mikor a kérdezőt nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!