Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért változok át?

Miért változok át?

Figyelt kérdés
vannak olyan emberek akik nagyon könnyen ingerültek, gyengék belül , az egyik tanárom is ilyen volt.Bal**sz dagadt nő, egy masodperc alatt felkapta a vizet és izom torkaszakadtából kiabállt g*ci idegesito hangon vörös fejjel, valaki belőtt egy m*szturbálós poént ő meg elpirult.Most voltam elfekvőbe és az egyik ápoló is ilyen fajta volt, a szemukrol lehet oket felismerni oket, nagyon tömör fekete pupillájuk.Elkezdtem gondolkozni hogy ők vajon miért ilyenek és arra jutottam hogy valami zavarja őket magukkal kapcsolatban ami miatt könnyen begyulladnak.Es valahogy en is megtalaltam magamban egy ilyen "gyengepontot" és éreztem hogy egy ilyen nagy fajdalom juk hevül fel bennem,hirtelen minden zavaró lett, és idegesített.Reggel nagyon benanak ereztem magam , megneztem a szemem a tükörben es pont olyan mint ennek a 2 embernek, g*ci benanak erzem most magam, nehezebben vannak meg a gondolataim és az egész belso vilagomtol ugy elvagyok távolodva , mashogy gondolkozom es nem ertem meg a dolgokat , benan neznek ki a mozdulataim, lassabb vagyok , hülyen gondolkodom, sok aprosagtol parázok.Ez csakt bekepzelem? Ilyen egyszerü dologgal megvaltoztattam volna magam?
2016. aug. 25. 13:08
 1/5 A kérdező kommentje:
valaki valami ötlet?
2016. aug. 25. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
lol wtf? xDDDDDD
2016. aug. 25. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:
elhiszem hogy nagy hülyesegnek hangzik de tenyleg igy van
2016. aug. 25. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, megtaláltad azt a törékeny, belső pontot, rejtett fájdalmat, ami eddig nem votl a felszínen. Nem rossz dolog ez.

Van valaki, akivel erről tudsz beszélni?

2016. aug. 26. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Pszichologushoz jarok
2016. aug. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!