Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha változik a kézírásom, én...

Ha változik a kézírásom, én magam is változok?

Figyelt kérdés

Az grafológia szerint a kézírás mindent elárul az emberről. Ezek szerint ha változik az írásom, akkor én is változok? Egész nyáron nem volt toll és papír a kezemben, csak az utóbbi 2-3 hétben, és azt vettem észre, másabbúl írok. Pl. a kicsi "s" betűt eddig úgy írtam le, ahogy nyomtatva van, de mostmár úgy írom le mint ahogy kicsiként tanultam, "írottan". A nagy "R" betűnél pedig a a gömbölyű rész már nem ér hozzá az egyeneshez. És ami még lényeges változás, hogy úgy írok hogy minnél kevesebbszer kelljen felvennem a tollat a papírról, megpróbálok mindent egyetlen húzással összekapcsolni.

Nem direkt van hanem önkéntelenül, magától jön!

Mit jelent ez?

22L

2009. aug. 14. 13:21
 1/2 gyumike ***** válasza:
nem vagyok grafológus, de olvastam én is a grafológiáról sokat.. a gömbölyűbb betűk általában a kiegyensúlyozottabb életre utalnak, és az hogy nem emeled fel a tollat írás közben, céltudatosságra utal ... a többit nem igazan tudom, mindenesetre kérdezd meg egy grafológus véleményét is!
2009. aug. 21. 13:33
 2/2 gyumike ***** válasza:
ja igen és, hogy változott az írásképed mindenképpen változást jelent az életedben is!
2009. aug. 21. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!