Segítség! Ugye nem változok zsidóvá?
Tünetek:
- A háttérhatalom jelképeinek tisztelete, sokszorosítása (pl. mindent látó szemek a füzetben)
- Izrael elismerése
- A disznóhúst valahogy egyre jobban nem bírom, már a szalonna sem a régi
- Aki betartja Noé hét törvényét, az szerintem rossz ember nem lehet (bár én nem hiszek a mennyországban, ateista vagyok, de az ateizmus zsidó dolog)
- Tetszenek a közel-keleti zenék
- Rajtam kívül mindenki egyre rosszabbul él, én meg egyre jobban, pedig nem lesz több a bevételem
- Közgazdaság átlátása, pedig nem is vagyok közgazdász
- Tetszenek a zsidó csajok
- A héber mitológia ismerete, tanulmányozása (a Neon Genesis Evangelion c. művön keresztül kattantam rá)
- Azon gondolkozom, hogyha valaki kölcsönkér tőlem, akkor kemény kamatokat fogok beleszámolni, de barátoknak akár kamatnélkül is
- Liberális vagyok
- Rühellem a Himnuszt (bocsi hazaszeretők, de nagyon nyavajgós szerintem), nem támogatom trianon revízióját
- Elítélem a királyságot (szerintem önkényuralom), a demokráciában hiszek
- A szabadkőművességel való szimpatizálás
- Ha tényleg idejönnének a zsidók Izraelből, akkor nem tiltakoznék (csak telepítsék ki a ci... öööö beilleszkedni nem akaró embereket :D )
- És az orrom is nagy a többiekéhez képest :)
Ez mitől lehet? A háttérhatalomnak szüksége van rám és magához szólít? Vagy csak a magyar szélsőjobboldal/királyság-visszaállítók propagandája nem úgy hatott rám, ahogy ők kívánták ("a negatív reklám is reklám")?
Én meg EZEL-t nézek...:D
És akkor mi van??
Dehogy vagy zsidó!!!
én is ateista vagyok és náci tehát a zsidó=ateizmus nem összefügg
hisz Luther Márton tanait idézve
"S ne kételkedj benne hogy rögtön az ördög után a legveszedelmesebb ellenséged az a zsidó aki komolyan veszi zsidóságát." Nem szó szerinti idézet!
A disznóhús evést a muzulmánok tiltják.
A zsidó nem liberális hanem zsidó Marx zsidó volt tőle
ered a kommunizmus elmélete
a kamatra való kölcsönadás főleg idegeneknek vagy akivel nem vagy jóban mondhatjuk természetesnek főleg hogy a kapitalista rezsim ezt neveli belénk és sajnos muszáj is ilyennek lenne mert hát az árak fel a fizetések vagy le vagy sehogy nem változnak
Az hogy nem szereted a himnuszt nem baj csak ad meg a tiszteletet és azért érezd hogy van benne igazság és sok benne a metafora
Ha zsidó lennél azt a királyságot önkény uralmat utálnád amiben nem a zsidók diktálnak azaz ez a mostani helyzet neked tökéletes lenne
Ha ide jönnének Izraelből a zsidók én sem bánnám nyitnék nekik pár csinos tábort úgy is szeretnek kempingezni lesz ott minden sok-sok gáz amit kedves fajtársuk Gyurcsány olyan drágán ad gáz és kemence hogy lehessen húst sütögetni (remélem szenesen szereted) és hogy ne fázzanak szegények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!