Ha a szellemek megszállnak egy házat akkor jogosan kérhetek tőlük albérleti díjat, vagy megmaradnak illegális lakásfoglalónak, és nem lehet tenni ellenük semmit sem törvényesen?
Újépítésű ház.
Én voltam itt előbb.
"Szerintem ez még csak nem is vicces, hanem szar. De még csak nem is fárasztós vicc, vagy hasonló. Verd inkább, amid van, csak ne a gyerekeid."
Amúgy nem ebben a kategóriában volt, hanem az ezoteria kategóriában, csak ide rakták.
A válaszadók nagy része is akkor írt, mikor ott volt a kérdés.
Nem is értem mert ez egy komoly kérdés a szellemekről, és a humorban van, de sok humoros kérdés meg az ezoteriában, de miért, azt nem tudom.
Szerintem meg teljesen jogos a kérdés! Nekem nagyon tetszik!
Mert mi van amikor kísértet járta a ház? Egyből mindenki befosik, és nem tudja, hogy most papot, boszorkányt, vagy a szellemirtókat tárcsázza. Hogy paterolja ki őket a házból, életéből?
A kérdező, látszik, hogy teljesen intelligensen kezeli a kérdést, ő partner kíván lenni, nem pedig mindjárt mágiára veti az épületet. Szerintem ez teljesen korrekt, és jogos kérdés. És az első aki más irányba is gondolkodik.
Az még nem jelent semmit h új építésű ház, lehet egy rég elfeledett temetőre épült.
De az is lehet h valakit bebetonoztak az alapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!