Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituált mindig prostituált marad vagy azért a legtöbbnek elege lesz az egészből és kilép ebből a foglalkozásból?
Itt nem elegük lesz és abbahagyják hanem:
Egyetem mellet csinálja mert a szülők nem tudják támogatni és el akar érni valamit az életben
Azért csinálja mert máshogy nem tud megélni hiába van férje vagy gyereke kell a pénz
Addig csinálja még össze nem szed X összeget amiből vesz mondjuk egy lakást
Élvezetből csinálja (Ilyet is ismerek van egy barátnőm aki pl azért áll ki az utcára mert élvezi és izgalmasnak találja...)
Azért ezt tényleg nem lehet a végtelenségig csinálni, fizikailg és szellemileg is igen megterhelő.
Mondjuk aki élvezetből csinálja, vagy tényleg agyonverik ha nem keres eleget, azokkal nem tudom mi van...
Viszont aki élvezetből csinálja, ott hallottam olyat, hogy ő választja ki a pasit az utcán, villamoson, szórakozóhelyen, stb... Mondjuk ezzel se hinném hogy sokra megy majd 40 évesen...
3-as / 8-as. Csak kíváncsiságból, a párod amúgy tudja, hogy ezt csináltad?
Illetve mennyi ideig csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!