Jehova Tanúi?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:57
11/17 anonim 

válasza:

Azok, akik reggel 6-kor becsöngetnekhozzád, hogy akarod-e tudni, hogy mikor született Jézus? Hát igyanak sósavat.
12/17 anonim válasza:
valószínű, csak túlzol. vagy tényleg 6 kor csöngettek be?
13/17 anonim válasza:
LOL :D
Mennyi túl "okos" írt ebbe a topicba is :D
Amelyik meg azt írta, hogy reggel 6-kor csöngettek be, valszeg nem ismeri az órát! :D
14/17 A kérdező kommentje:
És ebben miért vagy ennyire biztos? :)
2011. ápr. 4. 14:40
15/17 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom egyik vallásal sem,mindenki abban hisz amiben akar.Lehet az katolikus,református buddhista,iszlám,zsidó vagy más.
Na de ekkora marhaságot mint ez a Jehovaság???
Ez más szánalmasság,nem vallás!
Egy igazi vallást,nem kell igy hirdetni és ráébeszélni az emberre,hogy ebben hidjen.
Még az utcán is megállítanak,hogy nem akarok menni egy gyülekezetre? :S Szörnyű.
Nem vagyok szemtelen,megköszönöm és továbbmegyek.
Amugy ha valaki Jehova hivő,mondja el nekem hogy honnan is ered és mi az alapja?Mert nem a biblia az biztos!Vagy van saját bibliája?
23/L
16/17 anonim 

válasza:

tyű én ma ültem a buszmegállóban ott volt mellettem 2 nő egy normális,meg egy jehova és a jehova vénasszony(77 éves mondta)elkezdte pofázni a nőnek a megváltást meg a magánéletét de amikor már 2 is elkezdte a megválltást a nőnek akkor beszólt neki hogy hadjuk már ezt a megváltást meg valami olyasmit beszélt hogy én koldus módra élek(pedig nem úgy néztem,de nem is látszott gazdagnak)a gazdagok meg verik a heréjüket és nem bünteti meg őket senki akkor már jött a busz és oda akartam kiálltani hogy én sztem az Isten az egyetlen de inkább nem akartam.am a nő már meg is kérdezte tőlem hogy nem akarok helyet cserélni vele? :D mert unhatta a nő pofázását,meg mikor a jehova mutatta az őrtornyot(újság) hogy nem akarja -e olvasni elkezdi a nő nem mert rossz a szemem xD
17/17 anonim 

válasza:

Szerintem ne halgass senkire. Azok akik itt ocsarolyak oket, nem hiszem hogy annyira erdekelne oket a te velemenyed. Ismerd meg te magad oket, es donts. Az embereket Isten nem ugy teremtette meg mint az allatokat, hogy mind megy mint a marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!