Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Úristen! Baj van? 10centivel...

Úristen! Baj van? 10centivel kisebb lettem.

Figyelt kérdés
Eddig abban voltam h 167vagyok. És most megtudtam h 157 vagyok. És észre sem vettem h kisebb vagyok. Szerintetek baj? Mármint h alacsony vok. Mit gond az alacsony lányokról?

2016. dec. 6. 19:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
184cm vagyok, de bejönnek az alacsony lányok.
2016. dec. 6. 20:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Jaaj köszi.11.-es. Nekem meg a magas fiúk, de nem azért írtam ki h félreértsd. Ez csupán tény.
2016. dec. 6. 21:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj ha alacsony vagy :). Mint elöttem is irta pár fiu nekik bejön ez. Szóval nem lesz hátrány számodra :). Ne is törödj ezzel :D
2016. dec. 6. 21:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi neked is B. a választ.
2016. dec. 6. 22:27
 15/17 anonim válasza:
100%

Nézd... hacsak nem estél át páros lábfej-amputáción, vagy nem támadott meg valami hihetetlenül agresszív vázrendszeri sorvadás, akkor lehetetlen, hogy 10 centit összementél volna. Egyszerűen rosszul mérted ezelőtt, vagy rosszul emlékeztél rá, ennyi. Eddig is 157 voltál, csak egy tévedésben éltél.

Egyébként meg nem tudom, ebből most miért csinálsz problémát? Ameddig 167-nek hitted magad, de ugyanilyen magas voltál, akkor minden rendben volt, most, hogy tudod, mennyi vagy, meg már pánikolsz? Mi változott? Megmondom: semmi. Ugyanaz vagy, ugyanolyan magassággal, csak most sikerült pontosan leolvasni. :D

2016. dec. 7. 10:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy csináltad de örök életre áldani fogom a neved ha elmondod, itt most Isten színe előtt megfogadom :D 176/l
2016. dec. 7. 14:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát az úgy van h bamba voltam. Ennyi. Nem emlékeztem jól a magasságomra, és elhitettem.magammal h magasabb vagyok mint egy törpe.
2016. dec. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!