A suliban úgy csinálták meg a zárat az ajtón, hogy egy kisebb huzattól kinyílik az ajtó. Ültem a WC-n, kinyílt az ajtó. A csajszi aki sorban állt, bámult rám nagy szemekkel, úgy kellett megkérni hogy ugyan zárja már be :D
WC papír hiányában kéztörlőre szorultam a minap. Piszkosul erős, lefolyik róla a nedvesség. Mikor magam alá tettem az ülőkére kicsit belógott a "sugár" útjába és szépen elvezette a fenekemig majd a combomig a pisit.
Bár nem velem történt csak ott voltam :D
Középsuliban hülye haverom lusta volt felmenni az emeletre (csak ott volt fiú wc) így bement a földszinten a nőibe..
Óra közben volt, gondolta full üres..
beáll az egyik sloziba pisálni, majd kikiabál nekem, hogy
"Hallod? Olyan mintha valaki szarna mellettem"
Rá fél percre kijött a mellette lévő wc-ből az egyik csaj osztálytársam nagyra meredt szemekkel :DDDD
kijött, elment mellettem és meg sem tudott szólalni :D
No comment...
Beleejtettem a budiba az Iphonomat!
( Gondolhatod milyen érzés volt kivennem a frissen manikűrözött kezemmel! )
Egyszer a wc mellé ültem...
fel ment bennem a pumpa...
Egyszer félrekakiltam az oviban.
Aztán betemettem a játékokkal.
Az oviban velem az történt, hogy volt egy kicsit butus kölök, aki állandóan bepisilt, és mellettem öltözött mindig, mert oda r
üktették, majd egy nap beújított és bekakilt. Amikor értesítettek drága csoporttársaim az esetről, jól kinevettem, aztán kiderült, hogy pont a pulcsimat sikerült lefossantania, amit az öltözőpadon hagytam. A kaki visszanyalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!