Ha veletek (vagy bárkivel) is történt már irtó ciki dolog? Ha igen küld el. Velem is történt sok ciki sztori 👇🏻
Figyelt kérdés
Pl.: osztálykirándulás egy faluban este csillagos ég stb. Jött az a fiú is aki nekem tetszett . Én ,,berúgtam" este a csillagos ég alatt és az a fiú meg egy barátnőm segített ,,haza" h jutni . De persze közben nem egyszer pofára estem meg minden uhh röhögött rajtam ( éjfél volt) az egész falu irtó ciki volt . Ja hajnali 2ig röhögtünk 😂😂
( berúgni az azt jelenti nálunk h idióta , egyfolytában elesik , röhögőgörcsöt kapott)
2016. máj. 24. 13:10
1/2 anonim válasza:
Skypeon szexeltünk a barátommal, sajnos messze volt tőlem, de nagyon kívántuk egymást, és hát na. A történet pikantériája, hogy anyám hazahozott a munkahelyéről egy kiselejtezett projektor kivetítőt, na én azon követtem az eseményeket a szoba egyik falán. (ahogy a pasim csinálta) A gáz az volt, hogy nem zártam be a szobaajtót, mert azt hittem nincs otthon senki, egyszer meg, kb elélvezés előtt egy másodperccel belépett anyám... Gondolhatod, milyen volt a reakciója :D
2/2 anonim válasza:
Mikor a budin az emberre nyitják az ajtót, na azt biztos mindenki átélte már...huhh.... És a munkahelyemen meg álllandóan szokás a férfi budiba nyitvatartani az ajtót.Nem elég, hogy k....va büdös van a folyosóra való szellőztetéstől; mert az sokkal gázabb, hogy az emberek látják, ahogy valaki éppen ott kotlik! :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!