Vicces tanári beírások? Pl ->
Egyik osztálytársam, általánosban ezt vitte haza:
Tisztelt Szülő!
István az óra elején bebújt a szekrénybe, és onnan többszöri felszólításra sem jött elő. Kérem beszéljen vele!
Meg hasonlókra gondoltam. Esetleg Szülői visszírás... ;)
még régen általánosban,napköziben:
egyik osztálytársunk nem votl napközis,de őneki írt be a napközis tanár : ,,Tisztelt Szülő!Gyermekük el akart gáncsolni egy sötét SIKÁTORban az iskolában,tisztelettel: *György Napközisszakos,Történelemszakos,Matekszakos....(egy csomót felsorolt :D) ..étkeztető tanár.
Következő nap amikor jött az osztálytársunk az ellenőrzőjéért,aztmondta neki a tanár,h elvesztette XDXDXD
osztálytársamék csak a magatartás füzetbe vannak beírva :D
B.Máté és Gy. Bence informatika órán tangóztak.
nekem volt:
Tisztelt szülők,
Barnabás gyerekük a lányvécében(!) hangos ordítások közt zavarta a másik teremben zajló földrajt órát ezért szaktanárként
megrovom!
(lányok seggére rácsaptam 3-4.be és bekergettek a lányvécébe, becsukták (6-an nekinyomultak ésn em tudtam eltolni) és én emg próbáltam kijönni miközben segítségért kiabáltam a többieknek xDDDDD)
T.Szülő fia a napközi alatt ülve a padon imátkozik és zavarja az idétlen artikulálatlan "nyiiihahhahah--nyiiihahahah "hangal a társai munkáját ezért intőben részesitem !!!!!!!!!!!!!!!!
Szakadtunk a röhögéstől XD XD XD XD XD XDXDXDXDXDXX XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelt Szülő!
XY-t szaktanári figyelmeztetésben részesítem, mert egy x.-dikes tanuló ruháját a kukába dobta.
:DDDDDDDDDDDD
Tisztelt Szülők!
Gyermekük Almási Kristóf viccekkel szórakoztatta társait, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem. Ember méretűben.
XDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!