Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vicces tanári beírások? Pl ->

Sexylady kérdése:

Vicces tanári beírások? Pl ->

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam, általánosban ezt vitte haza:

Tisztelt Szülő!

István az óra elején bebújt a szekrénybe, és onnan többszöri felszólításra sem jött elő. Kérem beszéljen vele!

Meg hasonlókra gondoltam. Esetleg Szülői visszírás... ;)

2010. ápr. 26. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

még régen általánosban,napköziben:

egyik osztálytársunk nem votl napközis,de őneki írt be a napközis tanár : ,,Tisztelt Szülő!Gyermekük el akart gáncsolni egy sötét SIKÁTORban az iskolában,tisztelettel: *György Napközisszakos,Történelemszakos,Matekszakos....(egy csomót felsorolt :D) ..étkeztető tanár.

Következő nap amikor jött az osztálytársunk az ellenőrzőjéért,aztmondta neki a tanár,h elvesztette XDXDXD

2010. máj. 1. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

osztálytársamék csak a magatartás füzetbe vannak beírva :D

B.Máté és Gy. Bence informatika órán tangóztak.

2010. máj. 1. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
1.oldal, utolsó: Jah, sajna :S Em hovavalósi vagy? Mert én zentai :)
2010. máj. 1. 21:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt:

Tisztelt szülők,

Barnabás gyerekük a lányvécében(!) hangos ordítások közt zavarta a másik teremben zajló földrajt órát ezért szaktanárként

megrovom!

(lányok seggére rácsaptam 3-4.be és bekergettek a lányvécébe, becsukták (6-an nekinyomultak ésn em tudtam eltolni) és én emg próbáltam kijönni miközben segítségért kiabáltam a többieknek xDDDDD)

2012. szept. 8. 15:20
 15/18 anonim válasza:
100%

T.Szülő fia a napközi alatt ülve a padon imátkozik és zavarja az idétlen artikulálatlan "nyiiihahhahah--nyiiihahahah "hangal a társai munkáját ezért intőben részesitem !!!!!!!!!!!!!!!!

Szakadtunk a röhögéstől XD XD XD XD XD XDXDXDXDXDXX XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. jún. 3. 20:12
 16/18 Sissy:3 ***** válasza:
73%

Tisztelt Szülő!

XY-t szaktanári figyelmeztetésben részesítem, mert egy x.-dikes tanuló ruháját a kukába dobta.

:DDDDDDDDDDDD

2015. febr. 18. 19:50
 17/18 Sissy:3 ***** válasza:
59%

Tisztelt Szülők!

Gyermekük Almási Kristóf viccekkel szórakoztatta társait, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem. Ember méretűben.

XDDDDDDDDDDDDDDDD

2015. febr. 18. 19:52
 18/18 anonim válasza:
100%
Sziasztok nekem az egyik tanárom ilyet olvasott fel: Az órán helytelenül viselkedik, romlott kókuszdió reszeléket morzsolgat a kezében gusztustalan dolgokra utalva és ezzel próbál a lányoknak imponálni. (Célját elérte.) Csak néztem, szerintetek milyen célját érte el?
2016. márc. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!