Vicces tanári beírások? Pl ->
Egyik osztálytársam, általánosban ezt vitte haza:
Tisztelt Szülő!
István az óra elején bebújt a szekrénybe, és onnan többszöri felszólításra sem jött elő. Kérem beszéljen vele!
Meg hasonlókra gondoltam. Esetleg Szülői visszírás... ;)
Egyik osztálytársam ezt kapta:
-Tisztelt Szülő! Vivien nem iskolába való ruházatban jelent meg, kérem figyeljenek oda öltözködésére! köszönettel: igazgatóhelyettes
szülő válasza:
-Tisztelt Tanárnő! Ha nem tetszik a lányom ruházata,kérem vegyen neki új ruhát, sajnos nincs pénzünk új ruhára mert magának nem tetszik! Megértését köszönöm: .....
ezen röhögtünk egy ideig:D tanár megse birt szólalni :DD
nekem oszttársam kapot 1 ilyet 16évesen:
"Tisztelt Szülők
fiuk töbszöri felszolitás ellenére is zavarta a tanórát(kuytakaka többszöri hangos ismétlése)ezért szaktanári in tésben részesitem"
1másik meg iylet kapott:
"fiuk hangoskodásával padon ugrálással artikulálatlan üvöltéssel(beduinnak öltözve) zavarta a tanórát "
ésezejk igy bennevoltak az ellenörzöbe xDD
Tisztelt Szülő!
Krisztofert megrovásban részesítem, mert a fiúosztálytársainak a nemi szervét fogdosta. [osztálytársam] :P xD
Tisztelt Szülő!
László gyerekük rendetlenkedik az órákon! El fogom tanácsolni az iskolából!
Az iskola igazgatója.
Tisztelt Igazgató!
Tanácsát nem fogadom meg!
Lacika Szülője.
Mi is sokat röhögtünk rajta!:)
Tisztelt szülő! xxx Lászlót igazgatói megrovóban részesítem, miután a földrajz tanárnőt bezárta a szertárba.
Ez volt a legviccesebb sztori, tanárnő bement szertárba, és a kulcsot meg az ajtóban hagyta kívülről, haverom rácsukta, és fordított egyet a kulcson :D
Tisztelt Szülő!
Ádám fia, rányitott vizelés közben az osztályfőnkre. Ezért igazgatói intőben részesítem!
Tisztelt Tanárnő!
Ádám fiam, azért nyitott rá az osztályfőnökre, mert nem zárta be kulcsal az ajtót.
xDDDDdőltünk.^^
00:13 vagyok, eszembe jutott még egy:
Tisztelt szülő, fiát xxx Lászlót osztályfőnöki megrovóban részesítem, mivel a szerb anyanyelvű állampolgárokat hangosan lecigányozta szerb órán.
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!