Szerintetek egy az egybe egy ember legyőzne egy űrlényt?
Attól függ, hogy mit értünk humanoid szerűn.
A testépítőket pedig hagyjuk ki a dologból!!!! A csúcsformájuk előtt nem isznak, ezért tűnnek annyira száraznak a versenyeken, és ha verekedésről van szó, közel sem erősek. Az izom tömege segít, de nem pótolja a tapasztalatot, gyors helyzetfelismerést, és a mozgékonyságot, egyéb tényezőket.
Szóval ha pontosítunk az úrlény tulajdonságain akkor lehet jól találgatni. Illetve az sem mindegy, hogy elemezheti-e az ellenfelet a másik. Mennyire fejlett agyban.
nincsen olyan hogy tipikus űrlény.
miért van olyan hogy tipikus autó?
vagyis a kérdésednek pont ugyan ennyi értelme van.
Szerintetek egy az egybe legyőzne egy autó egy másikat?
Attol függ a reptoid fajtákat még egy közlegényi rangon álló ellenálló is leveri de vannak komolyabbak is azokhoz már ilyen speckó felszerelés kell: [link]
Gyilkosbálna a reptoid ellenállás parancsnoka :)
Köszi a válaszokat, pár megmosolyogtatott. Akik próbálták komolyan venni, azoknak is köszönöm. Az ihlet onnan jött, hogy különféle filmekben látni, ahogy a főhősöket beterelik az űrlények egy arénába is ott kell küzdeni.
De bennem felvetődött, hogy mit tudhat egy emberhez hasonlókinézetű lény.
Testépítőket tényleg hagyjuk, ott eleve nem a verekedés a cél, hanem a kinézet. Ettől függetlenül erősek, de nem biztos, hogy verekedni is tudnak.
Bár egy 150 kilós full izom emberbe nem kötnék bele, mert van egy pár ilyen is. Mondjuk lefulladnak rövid időn belül a nagy súly miatt. Mint Bob Sapp.
Szerintem egy reptoid szétkapna egy embert simán.
Én már ennek a régi dokumentumfilmnek a remake változatát láttam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!