A szüleim akarnak venni nekem egy lakást, de én autót akarok, hogyan vegyem rá őket, hogy inkább azt vegyenek?
Figyelt kérdés
Kinéztek nekem egy új építésű 60 négyzetméteres lakást, de nekem inkább egy autó kéne abban az árva. Pont kijönne belőle egy 2015-ös Ford Mustang. Most úgyis koleszos vagyok, egyetem után pedig lesz majd pénzem lakásra, mert programtervező informatikus leszek és külföldön szeretnék dolgozni, tehát itt felesleges lenne egy ház, a kocsit viszont tudnám vinni magammal.2016. szept. 6. 17:51
21/22 hosszúhajú válasza:
20. ez jó volt! - folytatva, kérj lakókocsit! :D
egyébként észrevettétek, hogy van egy apró jel a kamura? lehet csak én vagyok ilyen, biztos sok krimit néztem, de a kérdező 16. válasza első sora így végződik: de nagy hiba...
valahogy ha én félreírnám a kocsim márkáját, évjáratát... stb , nem írnám a helyesbítés után oda, hogy "jaj, de nagy hiba" - ha amúgy igen is apró dolog miatt akarok másmilyen kocsit. ha mesélek a kocsimról, és valamit rosszul mondok, nem ilyen stílussal korrigálom, szinte öniróniával... mondom, ez csak megérzés...
22/22 hosszúhajú válasza:
BASSZUS DE HÜLYE VAGYOK, nem a kocsit írtad el, hanem a betűket. anyám, akkor az előzőt töröljétek a fejetekből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!