A szüleim akarnak venni nekem egy lakást, de én autót akarok, hogyan vegyem rá őket, hogy inkább azt vegyenek?
Fuhh, elírtam a BMW-t, de nagy hiba...
Amúgy meg azért vagyok 23, mert OKJ-t is csináltam egyetem előtt.
Viszont eddig egy értelmes válasz sem jött. :(
Várom az érveket a kocsi mellett.
Ja, hogy te egy sz..ros BsC-vel, nullkilométeres IT-sként akarsz külföldön lakást venni, a mellényzsebedből...:D
Fogadd el a lakást, jobban jársz vele. Végezz mesterszakot, mellette melózz speckó területen, 2-3 év gyakorlattal már esélyesebb, hogy nem fog bilibe lógni a kezed, akkor kiadhatod vagy el is adhatod a kecót. Addig meg szállj le a földre.
Azért a 2005-ös 3-as BMW és 60nm-es újépitésű lakás ára között van egy is különbség. Nekem van mind2, igaz 2013-as az autó, de mig az első 38millió, a második 7 sincs (de én már 31 vagyok)... Amúgy megértem a szüleid, hogy haszonélvezeti jogot akarnak tenni a lakásra, ha nekik is előadtad ezt az egészet:)
Ha külföldre akarsz menni dolgozni, akkor a lakást ki lehet adni, és az is bevétel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!