Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A szüleim akarnak venni nekem...

A szüleim akarnak venni nekem egy lakást, de én autót akarok, hogyan vegyem rá őket, hogy inkább azt vegyenek?

Figyelt kérdés
Kinéztek nekem egy új építésű 60 négyzetméteres lakást, de nekem inkább egy autó kéne abban az árva. Pont kijönne belőle egy 2015-ös Ford Mustang. Most úgyis koleszos vagyok, egyetem után pedig lesz majd pénzem lakásra, mert programtervező informatikus leszek és külföldön szeretnék dolgozni, tehát itt felesleges lenne egy ház, a kocsit viszont tudnám vinni magammal.

2016. szept. 6. 17:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Szoval, irni azt nem tudsz, Bnw-d van :) es egyetemre jarsz. Troll szag van.
2016. szept. 6. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
23 évesen már végezned kellett volna te agytröszt
2016. szept. 6. 18:15
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
2015-ös?? Az régi, meg kocsi minek? Azzal akarsz külföldre döcögni? Szerintem jobban jársz, ha magánrepülőt kérsz.Nem foglal sokkal több helyet és gyorsabb is.Én is az veszek majd, ha sikerül végre eladnom a vonatom.
2016. szept. 6. 18:17
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
BNW... :-) A Bayerische Motoren Werke AG gyártmánya, vagy a Csepeli Fémműveké?
2016. szept. 6. 18:28
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora suttyó vagy!! 😄
2016. szept. 6. 18:33
 16/22 A kérdező kommentje:

Fuhh, elírtam a BMW-t, de nagy hiba...

Amúgy meg azért vagyok 23, mert OKJ-t is csináltam egyetem előtt.

Viszont eddig egy értelmes válasz sem jött. :(

Várom az érveket a kocsi mellett.

2016. szept. 6. 18:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy te egy sz..ros BsC-vel, nullkilométeres IT-sként akarsz külföldön lakást venni, a mellényzsebedből...:D

Fogadd el a lakást, jobban jársz vele. Végezz mesterszakot, mellette melózz speckó területen, 2-3 év gyakorlattal már esélyesebb, hogy nem fog bilibe lógni a kezed, akkor kiadhatod vagy el is adhatod a kecót. Addig meg szállj le a földre.

2016. szept. 6. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:
86%
Arra nem is gondolsz, hogy szegény apád, anyád azért vennének lakást, hogy kirepülj végre a családi fészekből?
2016. szept. 6. 19:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért a 2005-ös 3-as BMW és 60nm-es újépitésű lakás ára között van egy is különbség. Nekem van mind2, igaz 2013-as az autó, de mig az első 38millió, a második 7 sincs (de én már 31 vagyok)... Amúgy megértem a szüleid, hogy haszonélvezeti jogot akarnak tenni a lakásra, ha nekik is előadtad ezt az egészet:)

Ha külföldre akarsz menni dolgozni, akkor a lakást ki lehet adni, és az is bevétel...

2016. szept. 6. 19:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Mond azt, hogy autóban szeretnél lakni :)
2016. szept. 7. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!