14 éves vagyok, azaz egyértelmű hogy nyolcadikos? Nem akarok k*rvásan kinézni csak jól, hogy a fiúk emberszámba vegyenek?
Legutóbb amikor ki voltam csípve (egymáshoz erősen illő ruhadarabok, szemoldokceruza csak enyhén, szempillaspiráll, csillogós körömlakk ) maguktól jöttek oda hozzám =D és a kis k*rvák meg csak lestek ?
kicsit jobban figyeljek oda hogy szépìtkezzek meg az öltözködésemre és már előybe is vagyok részesítve? :D félreértés ne essék, nem összejönni akarok velük azaz egy emberrel talán :D ti mit tanácsoltok?
Először is, kicsit mosd ki a szádat, mert undorító az, hogy 14 évesen már így beszélsz.
Ettől igazán nem leszel nagy lány, sőt!
Azzal is felhívhatod magadra a figyelmet, ha megpróbálsz választékosan beszélni (nem összekeverendő a tudálékossal, affektáló jellemmel)
Az emberek így is úgy is elítélnek az öltözködéseden kivül,még is mit vársz? a mai világ ilyen
öltözködhetsz bárhogy ,attól még ok nélkül is k'rvázhatnak
Kevés átmenet van.
De mi lennél inkább. Egy lány aki pasizik és q*rvázzák a többiek, vagy egy lány aki "rendes" de nem érdekli a fiúkat, 20 évesen lesz az első párkapcsolata.
Nyugodtan öltözz ahogy jól esik, a q*rvaság nem itt kezdődik.
Éldd meg a kamaszkorod: ha jól esik, adj a külsőségekre.
Csak majd 16 éves korodtól kezdj rájönni, h a külsőnek valójában nincs sok értéke, a lélek messzemenően a döntő: a gondolkodásmód és az érzelemvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!