Ha isten mindig velem van akkor, hogy tudnám rajta behajtani a lakbér felét?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 17:02
11/24 A kérdező kommentje:
Ha bennem létezik akkor a kajapénz felét is elkérem majd tőle
2016. szept. 4. 19:40
12/24 anonim válasza:
Elég hülye eber lehetsz ha ilyeket kérdezel!Gondolkozz el magadon!
13/24 anonim válasza:
Jelentsd fel majd tedd ki a szűrét!
14/24 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es
Miért is gondolkozzak el magamon?Mert egy viccnek tartom az összes vallást?
2016. szept. 5. 18:29
15/24 anonim válasza:
A mások hitét még ha számodra vicces is tiszteld. Ez az alap. Ha te nem tiszteled a másik embert, bármilyen hülyeségben is hisz, akkor ne várd el, hogy ő is tiszteljen téged.
Ez független attól, hogy te hiszel-e vagy sem, vagy hogy miben hiszel ha nem abban amiben mások.
Megjegyzem én sem vagyok hívő. Alapból materialista világnézetű ember vagyok.
16/24 anonim válasza:
Attól, hogy a kérdező viccnek tartja az összes vallást, még tiszteletben tarthatja más döntését e téren. Én szerintem is vicc kategória sok vallás, mégis mamám nagy katolikus és templomba járó típus, sőt más is van a családban mégis tiszteletben tartom, sőt még van amikor én is elmegyek elkísérni a mamit. :D
17/24 anonim válasza:
Örülj ,hogy mindig ott van veled az Isten , ha elhagyna beledöglenél ,pl már elsö nap agyoncsapna a zárlatos vasalód amitöl lebénul fél feled és bepisilsz ha nem csücsülsz pelusba ,elküldenek a munkahelyedröl és adományból fizeted a bért .... szoval , kérd az Istent ,hogy maradjon még !
18/24 anonim válasza:
Az a baj Kérdező, hogy eszerint nyilván a bérbeadóban is benne van, mert hát az Isten nem diszkriminál. Na most miért fosztaná meg magát az adakozás és az adomány kettős örömétől, ami így egyszerre éri? Szerintem ezért nem tudod sohasem behajtani rajta. Arról ne is beszéljünk, ha épp pl. a zsidók Istenéről beszélsz. Láttál már Te olyat, hogy bármelyik is eleressze a bérleti díjadat? Hitelt azt kaphatsz, (jóféle kamatra) de mérséklést azt biztosan nem. ;)
19/24 VikATanacsTalan válasza:
Szerintem pereld be, az a tuti. :)
20/24 anonim válasza:
Hagyd inkább, kérdező! Megvan neki is a maga baja Naponta végig kell néznie, ahogy tutujgatod a bránert, meg ahogy kulázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!