1/10 anonim válasza:
Hívd össze a magadhoz hasonló idiótákat, rúgjatok be, és utána nevezzétek a holdat annak, aminek akarjátok!
2/10 anonim válasza:
De hisz a Föld holdjának nincs is neve.
3/10 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló jelentkezésed az idióták köréhez elfogadtam.
2016. aug. 5. 17:49
4/10 anonim válasza:
Jobb klikk, majd átnevezés a menüben. Vagy balklikk, aztán F2 esetleg shift+f6.
5/10 anonim válasza:
Ezt meg hogy kepzeled??? Elvenned Orbi es a kormany oromet, hogy meg valamit atnevezhessennek? Szegyelld magad!
7/10 anonim válasza:
Képzeld el.... majd megfog történni... csak vicceltem nekem kell fizetned
8/10 fosfosfosfos válasza:
Átnevezni szeretnéd. Tehát "Át szeretném nevezni..."
9/10 anonim válasza:
Egyszerű!
Okmányirodán kell névváltoztatási kérelmet benyújtanod, de mivel nem a saját nevedet akarod megváltoztatni, előtte gyámságod alá kell venned a Holdat.
Ezt a gyámhatóságnál kell elindítanod, de készülj fel rá, hogy sok bürokratikus időhúzásban lesz részed.
Tán még - valami érthetetlen okból - orvosi vizsgálatokon is részt kell majd venned, aminek következtében születhet olyan döntés, hogy nem a Holdat helyezik a te gyámságod alá, hanem téged a Hold gyámsága alá és ripsz-ropsz, mire észbe kapsz, megváltoztatja a neved
Én ezt azért jól meggondolnám!
10/10 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha angolul MOONdod és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!