Ki jön velem rettegni? XD
Azt hittem hogy a Jobbik. :D:D:D:D
Nem számít, beszállok én is rettegni. :P
"Hány éves vagy 12? Ennyi idősen miért érdekel a politika?"
Ez egy ironikus kérdés,ha nem vetted volna észre.:D:D
Egyébként komolyan:Vissza lehet élni a kétharmaddal,de azért akármit nem tehet meg a Zorbán.Biztos vagyok benne,hogy 4 év múlva is demokratikus,többpárti választások lesznek.Persze a választási rendszert alakíthatja a szája íze szerint,de azért alapvetően mégiscsak a nép fogja értékelni a 4 évet 2014-ben is.És nagyot is lehet bukni a kétharmaddal,hiszen nem lesz kire fogni,ha nem sikerül dolgokat rendbe tenni,ekkora felhatalmazással nem mondhatják,hogy a hülye ellenzék nem szavazta meg,azért nem lett semmi,nem lehet töketlenkedni.És ha nagyon nagy hülyeségeket csinálnak,úgyszintén buknak.Ha meg jól csinálják,akkor maradnak.Ez ilyen egyszerű.
Nna, akkor kezdjük! Az előzőt benéztem, ugyanis 24 vagyok, történészhallgató, aki politikus szeretne lenni, tehát ebből kifolyólag rengeteget foglalkozok a politikával.
Ezzel a kérdéssel leginkább arra voltam kíváncsi, hogy az oldal olvasói között mekkora arányban képviseltetik magukat "a pártkatonák". Egyébként a mi kis társadalmunk kő merevvé vált szemléletére nem is igazán lehet normális politikát építeni, amihez a pártok csak alkalmazkodnak (amelyik meg erre nem képes/hajlandó, az elbukik). Tehát azoknak, akik változásokat akarnak látni, tevékenyen támogatni is kellene azokat! Egyébként a mai magyar politikai kultúra tényleg a Vezénylő Tábornok Úr személyére alapszik, amiben a Fidesz és az MSZP egyaránt hibás (az előbbi mindent rá épít, az utóbbi meg partner ebben a folyamatos rettegtetésével). Amúgy meg ha a Megfelelő Ember "kidőlne a sorból", szerintem nem csak a pártja roggyanna meg, hanem magával rántaná az "ősellenséget" is, de ő ezt "valamiért" nem tudja/akarja felismerni.
Azoknak meg, akik a "Zorbán" 2/3-ától rettegnek, azt üzenem, hogy szerintem van annyi politikai érzéke a Vezénylő Tábornok Úrnak, hogy felfogja azt a megkerülhetetlen alapvetést, miszerint nem vagyunk egyedül ezen a "roh@tt" kontinensen! Elég csak megnézni, hogy bánnak Lukasenkoval a "Zuniós", és az oda készülő államok. Pedig náluk hivatalosan nem is diktatúra van, hanem autoriter politikai berendezkedés. Egyébként meg az államszerkezetet fel kell újítani valahogy, és most úgy látszik az egyik párt esélyt kapott erre.
Még mindig 12-nek látszom? :P Amúgy most csak hasonlót tudok mondani, mint a volt miniszterelnökünk (a Böszme Államférfi), azaz: "Húzzunk már a p***ába ezzel! GYERÜNK RETTEGNI!!!" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!