Ki szeretne találkozni velem?
Figyelt kérdés
Onnan ismersz meg hogy Fila táska van nálam2011. okt. 4. 17:10
2/9 anonim válasza:
majd felismerlek a több millió fila táskás muki között
4/9 anonim válasza:
okés akkor szerintem találkozzunk ma 6-kor mer akkor van a Fila gyűlés szóval találkozzunk 6-kor a Fila táskás üzlet előtt ott a sarkon abban a kicsi Fila-s boltban.
És ne feledd rajtam is fog lógni egy Fila táska. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, meg foglak ismerni :D
2011. okt. 4. 18:52
6/9 anonim válasza:
okés amugy holnap este hatra gondoltam...az időt kicsit nagyot elsza.rtam,de nem baj...de nehogy reggel gyere én nem megyek reggel reggel 6-kor még alszom.Majd este...akkor várlak de aztán el gyere nekem.. XDD
7/9 A kérdező kommentje:
Fila táskám lesz, de lehet hogy időközben el fogom felejteni, majd állítsd el és mond el miről is van szó :D Ha azt mondom hogy nem tudom miről beszélek, és semmi közöm ehhez ne higgy nekem :D
2011. okt. 4. 19:02
9/9 anonim válasza:
okés...na de hát vártalak...de téged nem láttalak.Viszont a bolttól 398 lépésre balra találtam egy Fila táskát.gondolom te ejtetted el vagy nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!