Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szegény drága aranyommal mi...

Szegény drága aranyommal mi baj lehet, hogy egyem a zúzáját?

Figyelt kérdés

Az van, h van egy édes aranyos kis nyuszikám, vagyis egy cukker kiscicám, úgy hívják Fáni. Amúgy nagyon aranyos a kis tentike, imádom, amikor durumbol a zabálnivaló kicsi feje, olyan édes, egyszerűen gyönyörű! Na mindegy, nem ez a lényeg...

Szal amikor kakikál, a kis pintyőke, nem szokta elkaparni maga után a kaksiját a kis selymes mucsaröcsöge kezével, miért van ez?

Talán nem szereti az illatát? Mindig megszagolja a puha kis nózikájával az én édesem, de soha nem kaparja el, miért?

LÁÁÁÁÁÁÁVVVVV FÁÁÁÁNIIII!!!! (L)

2010. ápr. 15. 21:28
 61/103 anonim ***** válasza:
0%
kíváncsi vagyok,hogy a való világban (XD) milyen vagy ...mert ez így elég gáz ! ....az tuti ha megismernélek az utcán egy láncfűrésszel neked mennék és a prüntyőkédnek...
2010. dec. 30. 13:04
 62/103 Jason Becker ***** válasza:
26%

Az igazság az, hogy ennek a kérdezőnek rohadtul viszket valamije és marhára unatkozott! Valamiért nem tudtam nevetni egyik dumáján sem...pedig szegény elmebeteg annyira igyekezett minél nagyobb marhaságokat írni...

Tudjátok ez így anonym roppant kellemes, de megnézném, hogy egy társságban is előadná-e így magát. Szerintem 2 percnél tovább nem élne. Max akkor, ha a pszichiátrián "Napoleon"-nak meséli ezt.

F@ckhead!

2011. jan. 14. 02:25
 63/103 anonim ***** válasza:
100%
Én személyesen is ismerem a kérdezőt, és elhiheted, ha rájön az ötperc, a való életben is ilyen...
2011. jan. 16. 08:00
 64/103 anonim ***** válasza:

Most bele vok zavarodva....

Ki a kérdező és télleg meghalt a macska?O.o

2011. jan. 17. 15:48
 65/103 anonim ***** válasza:

Tényleg meghalt az én egyetlen pici szerelmem. :( Azóta nem tudok élni, csak rá gondolok, és az apró kicsi cukimuki mancsocskáira, és az angyalbögyörő szemgolysziaira. :(

Én vagyok, csak akkor még más regisztrációval, amit letiltottak, aztán lett egy másik, azt is letiltották, és most újra itt vagyok. muhaha 8) Az én drágám nélkül. :'( Még mindig hiányzik. De komolyan :(

2011. jan. 17. 16:34
 66/103 anonim ***** válasza:

:/

Nekem is van egy cicám Nyafika nagyon cukííka szegényt is úgy fogadtuk be, azóta nagyon jó ellátásban van, s énisz nagyon szejetem ^^ >.<

2011. jan. 17. 16:39
 67/103 anonim ***** válasza:

Zabálnám megfele őtet :)

XD

2011. jan. 21. 22:18
 68/103 anonim ***** válasza:
Te tényleg... Úúúúúramisten :D
2011. jan. 23. 15:30
 69/103 anonim ***** válasza:
Mivan? :D
2011. jan. 23. 17:42
 70/103 a_maestro_főnök ***** válasza:
95%
nagy az isten állatkertje, alacsony a kerítés. a kaput meg nyitva hagyták
2011. febr. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!