Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szegény drága aranyommal mi...

Szegény drága aranyommal mi baj lehet, hogy egyem a zúzáját?

Figyelt kérdés

Az van, h van egy édes aranyos kis nyuszikám, vagyis egy cukker kiscicám, úgy hívják Fáni. Amúgy nagyon aranyos a kis tentike, imádom, amikor durumbol a zabálnivaló kicsi feje, olyan édes, egyszerűen gyönyörű! Na mindegy, nem ez a lényeg...

Szal amikor kakikál, a kis pintyőke, nem szokta elkaparni maga után a kaksiját a kis selymes mucsaröcsöge kezével, miért van ez?

Talán nem szereti az illatát? Mindig megszagolja a puha kis nózikájával az én édesem, de soha nem kaparja el, miért?

LÁÁÁÁÁÁÁVVVVV FÁÁÁÁNIIII!!!! (L)

2010. ápr. 15. 21:28
 51/103 anonim ***** válasza:
100%

Má megvót. :'( Ott bűűűgtem egész nap mellette, cegény drágám elhagyott. :/ Mit kezdek magammal nélküle? Pici taknyos nyózikája nélkül? Én egyetlen szerelmem rüüüühühüüüh

Harakirit követett el magán. :(

2010. dec. 21. 23:44
 52/103 anonim ***** válasza:
Borsóóóóóóóóó :'(:'( Szerintem leszedték a rekord kérdésünket:(:(:(:( Ezt nem hiszem el!!!!!!:((((
2010. dec. 22. 11:56
 53/103 anonim ***** válasza:
OMFG...
2010. dec. 25. 13:46
 54/103 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Remélem érted kérdező...mert ez........áhhh X'''''D Buldog Karácsonyt neked se.

2010. dec. 25. 14:49
 55/103 anonim ***** válasza:
100%

:DDD

Én tettem fel a kérdést még régen, és köszönöm szépen, nagyon meghatott ez a kép. Ó, ha itt lenne velem az én drága egyetlenem, ő is mosolyogna a picikicsi bajszikája alatt. Én ééédesem. <3

2010. dec. 25. 15:56
 56/103 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a hatlövetű sarkantyúját!

Tényleg leszedték... Most nem szeretem őket!

Nem úgy, mint az én herééémet, legszívesebben behoznám a kis aszott, büdi kis testét, ne fázzon kint a föld alatt. Ó, én micsikém.

2010. dec. 25. 17:19
 57/103 anonim ***** válasza:
Hát erre nemtok semmit írni :D
2010. dec. 30. 11:56
 58/103 anonim ***** válasza:
100%
hát utolsó ...pedig írtál XD
2010. dec. 30. 12:49
 59/103 Brigi ^^ ***** válasza:
O.O!!!!!!!!!!!!! X"""""DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. dec. 30. 12:57
 60/103 anonim ***** válasza:
100%

:DDD XDDD

:p

Képzeljétek... Láttam a szelleméét az én pintyőkémnek! Itt szálldosott, röhögött és bűzlött a kis segge. :( És én csak sííírtam, ő meg nyávikált a puccika pofijával. :'( Most olyan szomcsi vagyok. :( Cegény golyóbis drágám.

2010. dec. 30. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!