Szegény drága aranyommal mi baj lehet, hogy egyem a zúzáját?
Az van, h van egy édes aranyos kis nyuszikám, vagyis egy cukker kiscicám, úgy hívják Fáni. Amúgy nagyon aranyos a kis tentike, imádom, amikor durumbol a zabálnivaló kicsi feje, olyan édes, egyszerűen gyönyörű! Na mindegy, nem ez a lényeg...
Szal amikor kakikál, a kis pintyőke, nem szokta elkaparni maga után a kaksiját a kis selymes mucsaröcsöge kezével, miért van ez?
Talán nem szereti az illatát? Mindig megszagolja a puha kis nózikájával az én édesem, de soha nem kaparja el, miért?
LÁÁÁÁÁÁÁVVVVV FÁÁÁÁNIIII!!!! (L)
"Hűhűhűhűhűűűű, az én kis muncsikám megdöglött!!!!!! :'((((((
(én vagyok a kérdező 8)
De szeretetetem örökké ééél!
A kis pucculínyi már alulról szagolja a trágyadombot, de még lááátom őőt! Látom ahogy elkaparja a kaksikáját! Érzem az aurája szagááát!
Kicsi heregolyszi, angyalbögyörő, tündibündi pucsícska.
Szegény egyetlen szerelmem :'(
De a lelke itt van velem, ÖRÖKKÉÉÉÉ"
"Szal amikor kakikál, a kis pintyőke, nem szokta elkaparni maga után a kaksiját a kis selymes mucsaröcsöge kezével""Jaj, és ki tudja venni az aranyos pici fogacskáival, az én pincsim, a számból a kaját :D"
ezeken beszarok.xD
Ezeken a válaszokon, de főleg a kérdésen beszarok xD
Egyiket sem bírtam végig olvasni mert öl a sírás xD
De amiken a legnagyobbakat nevettem:
Kakikál, mucsaröcsöge kezekkel, cuncin néz, durumbol, picsike, lány de van heréje, nyávikol, szemgolyszi:))
Te jó Isten xDDDD
Szerintem neked a 4 kerékből 5 hiányzik xD
Az én pici angyalbögyörőm, ó, szerelmem, egyetlenem, megdöglött!
Kicsi muncsika kezével kaparászta az ajtót mindig, hogy engedjem be, és adja mini szalonkákat, meg pici párizsikat a nózis kicsi szájába!
ÓÓÓÓÓÓÓÓ ÉÉÉÉÉDESEEEM!
Úgy imádtam azt a kis turcsi szaros mókuci orrát, az apró kicsi heregolyszi kukucskáit, a miniatürizált pihe bundájááát! ÉÉÉDES SZERELMEEEM!
Hát itt hagyott az én pincsim. Gyáááááászolom a Fááááánit!
Életem végéig gyászolni fogom a büdös kis seggét! :( A kicsi szar-el-nem-kaparós-kezecskéit, a mininóóóózit! :( <3 Golyszifejű kicsi aladáááár. Imádtam, de itt hagyott ebben a kegyetlen világban egyedűűűűűűl! Pici csikkendzsófalatka.
Drága mókusfeű agyalabagya buta cica. :(
Picsike édes szeretőőőm.
RIP GOLYSZIII
/a kérdező más puncóka regisztációkájával, amit a kicsi pucsícska miatt hozott létre, hogy tovább terjessze a nagy és kegyetlen világban ezt a tündibündi apró kérdést/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!