Röhögni akarok. Helpelnétek egy szomorú porcicának?
Orlando Bloom - miután lekevert egyet Justin Biebernek egy szórakozóhelyen - arra panaszkodott másnap, hogy nagyon megfájdult a tenyere.
Mert a vendégek közül mindenki pacsizni akart vele...
Bazzeg... nem értem a nöket. tegnap is vettem neki virágot, mert gondoltam hátha örül neki,erre nem elkezd sírni, h biztos megcsaltam, meg kiabált is,fél óráig tartott, mire ledumáltam vele fix, h nönek többet nem veszek virágot
- Miért, nem csaltad meg?
- De, de most nem ez a lényeg
Benzinkutas felfigyel egy sírdogáló szőke nőre. Kérdezi tőle hogy mi a baj.
- A gyújtáskapcsolóban hagytam a kocsikulcsot és az ajtót véletlenül lezártam a zárgombbal. Nem tudom hogy nyissam ki.
- Sajnos én nem tudok a pult mögül kimenni hogy segítsek de itt van egy darab drót ezzel az ablaknál próbáljon meg benyúlni és a zárgombot felhúzni.
Szőke boldogan kisiet a töltőállomás épületéből. Néhány perc múlva hangosan röhögve a nevetéstől kicsordult könnyeit törölgetve belép egy férfi...
- Hát ez nem igaz! ... Hát ilyen nincs!
- Mi történt uram? - kérdezi udvariasan kutas.
- Képzelje el... kint van egy szőke nő aki egy darab dróttal próbálja a kocsiját kinyitni..... mondja a röhögéstől fuldokló ember.
- Uram! - csattan fel a kutas ...
- Ön igen modortalan. Miért kell nevetni másnak a baján. Ön is kerülhet még hasonló helyzetbe és akkor Önnek is jó lesz ha egy darab dróttal ki tudja nyitni a kocsiját!
- Nem azon nevetek én! - mondja a férfi... Hanem azt röhögöm hogy az a szerencsétlen küszködik a dróttal de bent ül egy másik szőke aki irányítja hogy: kicsit balra kicsit jobbra...
Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére egy nagy rakás száraz lósz@art szór a szoba közepére. A nő felháborodva ordítozik vele:
- Megőrült maga? Ezt hogy képzeli?
Az ügynök előveszi a legszebb mosolyát:
- Drága asszonyom, ígérem, hogy mindent, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, én személyesen fogom megenni.
A nő elindul a konyha felé, mire az ügynök értetlenkedve kérdezi:
- Most meg hova megy, asszonyom?
- Hozok magának egy kis szószt a lósz@rra, ugyanis ma egész napos áramszünet van az utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!