Meg akarok halni (? )
Sziasztok!
Én egy xx éves lány vagyok,akinek már kezd elfogyni az ereje.Szörnyű gyermekkorom volt.11-12 éves koromban már az öngyilkosságon gondolkodtam, mostanra túl vagyok 3probalkozason.A korombliekkel sosem értettem meg magam maximum csak ideiglenesen,egyidő után mindenki eltűnt mellőlem és ez nem tudom,hogy miért.Kihasználtak aztán nem kellettem senkinek. Sosem volt/van egy igazi barátom/nöim és mindig csak otthon voltam/vagyok egyedül a szobámban..Ez már évek óta így megy.Ennyire riasztó lennék? Ha meghalnék 1-2 ember gyászolna meg,tehát sok embernek nem hiányoznék. Lassan kezdem feladni. Segítsetek :(
Egy depressziós lány
Mintha csak én lennék, velem is ez a helyzet :(
18l
Nem tudok tanácsot adni, mivel magam is hasonló helyzetben vagyok. De tudd, hogy legalább egy ember van a földön, aki nem ítél el. Remélem, jobbra fordul a sorsod!
A hasonló helyzetben lévő kommentező lánynak is írom mindezeket.
A mai világban sok a gonosz ember aki csak magára gondol és barátok helyett karriert épít, hogy minél magasabbra jusson a ranglétrán és minél több pénze lehessen.
Én is így vagyok mint Te. Én úgy próbálom magam nyugtatni, hogy nem kéne öngyilkosnak lennem, mert akkor egy ugyanilyen világba csöppennék megint.Néha este meggyújtok egy füstölőt - beteszek egy nyugtató zenét és meditálok, relaxálok-ez segít nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!