Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg akarok halni (? )

Meg akarok halni (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy xx éves lány vagyok,akinek már kezd elfogyni az ereje.Szörnyű gyermekkorom volt.11-12 éves koromban már az öngyilkosságon gondolkodtam, mostanra túl vagyok 3probalkozason.A korombliekkel sosem értettem meg magam maximum csak ideiglenesen,egyidő után mindenki eltűnt mellőlem és ez nem tudom,hogy miért.Kihasználtak aztán nem kellettem senkinek. Sosem volt/van egy igazi barátom/nöim és mindig csak otthon voltam/vagyok egyedül a szobámban..Ez már évek óta így megy.Ennyire riasztó lennék? Ha meghalnék 1-2 ember gyászolna meg,tehát sok embernek nem hiányoznék. Lassan kezdem feladni. Segítsetek :(

Egy depressziós lány

2015. ápr. 15. 14:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat kipróbálom ! :)
2015. ápr. 21. 21:53
 12/13 anonim válasza:

Remélem tudtam segíteni:)

Ne feledd a gondolataid, érzelmeid és tetteid energiák, amelyek megteremtik azt a

valóságot, amit magad körül látsz.

2015. ápr. 21. 23:24
 13/13 gublug ***** válasza:

A boldogságot ne magadon kívül keresd, hanem belül.

Ez most nem igazán menne neked, csak elhinteném a magot a jövőre tekintettel.

Igen, minden pszichológust ajánl,

de megkereshetsz nevelési tanácsadót, hitéleti vezetőt, lámát és/vagy papot is.

Esetleg olvasd el Sríla Prabhupáda - Úton Önmagunk felé c. könyvét.

Van hol aludnod, van mit enned - ha minden igaz - van hova hazamenned, ez a Földön nagyon sokaknak nem adatik meg.

Lehet h nagyon jó dolgod van és csak magadnak csinálod a problémákat?

Lehet h nem írod le, hogy válogatós és hisztis vagy, akinek semmi sem jó??

Kezdj el elmélyedni magadban, megszelídíteni az egód és felismerni, hogy nem is olyan rossz életed van.

2015. ápr. 24. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!