Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írnátok nekem vicces, ciki...

Írnátok nekem vicces, ciki sztorikat magadról másokról? , amennyit csak tudtok

Figyelt kérdés
Szeretek másokon :D és magamon is nevetni pláne ha röhejes a dolog.Nekem még régen a suliba menet elszakadt hátul a fenekemen a nadrág 1 kicsit,azt gondoltam majd eltakarom...de osztályfőnökin ki kellett menni aláíratni a naplókat,mikor kimentem és lehajoltam aláírni én is akkor az egyik srác beszólt,h " ki van szakadva a nadrágod" erre a félosztály oda jött megnézni :D persze én tagadtam,h nem is tudtam ,ha ez nem elég még vissza mentem aláírni a naplóba(azt nem mondtam h a felsőm eléggé lenge volt felül )így nem értette,h mikor lehajoltam miért akadt fent az ofő szeme,de aztán meglett:D na ott égtem a legjobban

2016. máj. 9. 21:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
86%

Suliban jelentés után egyszer csak megszólalt valami kűrt vagy mi,fogalmam sincs honnan

X:A vonat is köszönt.

Y:Az hajó volt.

A gond csak az,hogy az iskola a belvárosban van szóval nem igazán úszkálnak arrafelé hajók.

2016. máj. 16. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

En vagyok a #8. Trauma volt...:D

Unatkozom , meselek meg.

Tudni kell rolam, hogy nem vagyok nagy ivos, nem szoktam alkoholt fogyasztani.. Buliba se igazan jarok. Volt egy hazibuli ahova hivatalos voltam, sok ismerosom is ott volt. Allati nagy party volt:D kicsit ockodtam tole, pont az emlitettek miatt.. Persze mindenki mondtak igyak igyak, keveset blabla.. Hajnal volt mar amikor paran elindultunk haza (helyiek voltunk, nem aludtunk ott) es baratom jott ertunk autoval, ugy mentunk egyik baratnommel haza... Nem a haz ele jott, hanem kicsit arrebb allt, eleg nagy forgalom volt es egy ilyen berhazban is volt osszejovetel, na megjott egy auto, en meg rohantam - mar amennyire tudtam, a jarasom nem volt stabil, pisilnem is kellett, ereztem a fejem rendesen - baratnomet rangattam de meg elnyomta a cigijet, mondtam neki uljon hatra, bepattanok lendulettel, mondom is h "de jo h itt vagy, siessunk" puszi a szajara majd elfordultam... Baratnom nem jon, baratom nem szol semmit... Beulltem egy futar autojaba es a csavo kicsit ledermedt:ddddd abban a pillanatban kijozanodtam. A baratom kozbe megerkezett, tagranyilt szemekkel nezett h miert szallok ki masik autobol... Szerencsere megerto volt :DDD

Osztalykirandulas 10. osztaly, fahazak voltak, mosdo furdo egybe de kulon, nem akart eljonni velem senki, remtorteneteket meseltunk a szobaba egymasnak.. mehettem egyedul a nagy sotetben... Kicsit paraztam is, ezert sietosre vettem a dolgot. Visszafele eltevesztettem a hazikot es befekudtem az egyik tanarom melle.. Mivel emeletes agyak voltak es felul aludtunk, ahogy masztam fel, meg elejtettem a tanaromnak egy olyat is, hogy menj mar arebb b@@zd meg! Nagyon egtem:D akarhanyszor szembejott a folyoson, szelesen vigyorgott. Amugy jo fej tanar volt ... :D

Igen, ilyen szerencsetlen vagyok xDDD

2016. máj. 16. 20:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem te sosem unatkozhatsz :D a tanároson behaltam,az autós ahhoz nem fűzök semmit:V ha öreg leszel lesz mit mesélni,ha még szívesen olvasom a sztoriidat :D köszi
2016. máj. 16. 21:04
 14/16 A kérdező kommentje:
kihagytam a van szót :D
2016. máj. 16. 21:05
 15/16 A kérdező kommentje:
ha még van vicces,ciki sztoritok szívesen olvasom hátha eddig nem írtátok le máshova:D
2016. máj. 17. 15:55
 16/16 anonim ***** válasza:
44%

suliba harmadikba ettük a wasabis chipset, lányok:ettük, ettük finom, kérünk még!

fiúk: ették finom,kérnek még.

egyik FIÚ eszi, ÉS KÖNNYEZIK fiú létére. mi meg lányok nem könnyeztünk, persze akkor igen, mikor szakadtunk a röhögéstől, hogy milyen béna.

2016. júl. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!