Írnátok nekem vicces, ciki sztorikat magadról másokról? , amennyit csak tudtok
Eddig mind tetszett,
még-még :D
Én is most tettem fel egy ilyen kérdést : D bár még senki nem írt
Most írok én neked :DD
Ha már nadrág szakadás.. ne érezd magad egyedül:D
Ált sulis voltam, és tesin magasugrást mért fel a tanár. Alapból elég béna vagyok, többször próbálkoztam, mert egyszerűen nem tudtam felugrani. A tanár is már tök ideges volt, hogy haladjak, és amikor elkezdtem futni kiabált, hogy LENDÜLEEET!, ja.. a lendület meg volt, olyan terpesztettem a levegőben, hogy a nadrágom ülepe totál szétszakadt. Gondolhatod... Sokszor előkerült a téma.
Panelben lakunk, egyik reggel mentem suliba, de korábbi busszal, és hát elég késésben voltam. Anyum kirakta a szemetet, hogy dobjam már be a konténerbe, úgy is ott megyek el mellette. Viszem a szemetet, telefon, bérlet a kezembe. Azzal a lendülettel a telefont,bérletet is a kukába hajítottam. Igen ám, a kuka szinte üres, nem is az van, hogy majd utánanyúlok és megyek tovább.. Kénytelen voltam belemászni.. Borzalmasan égő volt, hogy lépek ki és ott jöttek, bár nem ismertem őket. Aznap suliba se mentem, elment az életkedvem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!